Luxuorius
Moderatorka
u nas wiatr taki, ze sklep mi porwie heheh a u Cb jak?luxi: hej hej![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
u nas wiatr taki, ze sklep mi porwie heheh a u Cb jak?luxi: hej hej![]()
no jak my wyszlismy do pracy na parking to myslalam, ze mnie porwie a troche waze heehU mnie też wieje jak oszalały!
Drzewa się kładą, ludziom zwiewa różne rzeczy...aż strach wyjść :/
Ja tez sie bojeHej dziewczyny
Jugoslawa jutro mam wolne
Dzis wstawalam o 4 wiec padlam po pracy hehe.
Oby @ nieprzylazla
Jaka obcykana jestes w tych tematach
Nessi super ze Jugoslawa pomogla w ocenie bo ja niestety nieznam sie na wynikach jedynie na TSH, mowia ze dla staraczek max 2
Anula chyba taki dzien bo ja ledwo z drzemki wstalam
U nas tez szaro buro:/ pada i wieje strasznie!!!
Lux super ze zadowolona jestes z mieszkania oby tak zostalo.
Luska no ja tez sie diagnozuje, choc ci powiem im wiecej czytam.tym bardziej obawiam sie czy kiedykowliek donosze ciaze
okropnie jest na dworze, zaraz mi sklep porwie hahaPogoda nie zachwyca ten wiatr jest okropny
jakos zyje, za ciezka jestem by mnie porwalo hahaah, moja bratowa piecze paczki, musze tam po pracy wjechacHejo laski,
gageta: witam nową koleżankę
anula: jak w pracy? Dajesz radę wyglądać zza stosu papierów?
lux: dzisiaj chyba będzie mniej wiało, albo wcale. Mam nadzieję, że nie odfrunęłaś
luska: jak wyniki? Odebrałaś już?
tynka: jak tam w pracy?
moniusia: a gdzie cie kochana wywiało? Wpadaj do nas szybciutko
julia: jaki plan pączkowy na dzisiaj?
nessi: jak tam ci się zaczął czwartek?
Mam wrażenie, że czuję zapach pączków w powietrzuChyba jakieś skrzywienie okazjonalne
Mam ochotę na pączka, ale jakiegoś takiego niezwykłego, takiego którego dawno nie jadłam...nie znoszę w tłusty czwartek ociekających tłuszczem pączków. A często się to zdarza, bo cukiernie idą na ilość...No nic, zobaczymy. Misja "idealny pączek" rozpoczęta
Udanego dnia.