• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

reklama
Hej dziewczyny

Jugoslawa jutro mam wolne
Dzis wstawalam o 4 wiec padlam po pracy hehe.
Oby @ nieprzylazla
Jaka obcykana jestes w tych tematach

Nessi super ze Jugoslawa pomogla w ocenie bo ja niestety nieznam sie na wynikach jedynie na TSH, mowia ze dla staraczek max 2

Anula chyba taki dzien bo ja ledwo z drzemki wstalam

U nas tez szaro buro:/ pada i wieje strasznie!!!

Lux super ze zadowolona jestes z mieszkania oby tak zostalo.

Luska no ja tez sie diagnozuje, choc ci powiem im wiecej czytam.tym bardziej obawiam sie czy kiedykowliek donosze ciaze
Ja tez sie boje

Hey ...widzę temat pogodowy ... I u mnie wietrznie ale powiem wam ze byłam dziś nad morzem a tam to dopiero głowę urywalo-masakra .... chce juz wiosnę .... jutro za to czwartek .... :)

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Hejo laski,

gageta: witam nową koleżankę :)

anula: jak w pracy? Dajesz radę wyglądać zza stosu papierów? :)

lux: dzisiaj chyba będzie mniej wiało, albo wcale. Mam nadzieję, że nie odfrunęłaś ;)

luska: jak wyniki? Odebrałaś już?

tynka: jak tam w pracy?

moniusia: a gdzie cie kochana wywiało? Wpadaj do nas szybciutko :)

julia: jaki plan pączkowy na dzisiaj? :D

nessi: jak tam ci się zaczął czwartek?

Mam wrażenie, że czuję zapach pączków w powietrzu :D Chyba jakieś skrzywienie okazjonalne ;)
Mam ochotę na pączka, ale jakiegoś takiego niezwykłego, takiego którego dawno nie jadłam...nie znoszę w tłusty czwartek ociekających tłuszczem pączków. A często się to zdarza, bo cukiernie idą na ilość...No nic, zobaczymy. Misja "idealny pączek" rozpoczęta :)

Udanego dnia.

reklama
Hejo laski,

gageta: witam nową koleżankę :)

anula: jak w pracy? Dajesz radę wyglądać zza stosu papierów? :)

lux: dzisiaj chyba będzie mniej wiało, albo wcale. Mam nadzieję, że nie odfrunęłaś ;)

luska: jak wyniki? Odebrałaś już?

tynka: jak tam w pracy?

moniusia: a gdzie cie kochana wywiało? Wpadaj do nas szybciutko :)

julia: jaki plan pączkowy na dzisiaj? :D

nessi: jak tam ci się zaczął czwartek?

Mam wrażenie, że czuję zapach pączków w powietrzu :D Chyba jakieś skrzywienie okazjonalne ;)
Mam ochotę na pączka, ale jakiegoś takiego niezwykłego, takiego którego dawno nie jadłam...nie znoszę w tłusty czwartek ociekających tłuszczem pączków. A często się to zdarza, bo cukiernie idą na ilość...No nic, zobaczymy. Misja "idealny pączek" rozpoczęta :)

Udanego dnia.
jakos zyje, za ciezka jestem by mnie porwalo hahaah, moja bratowa piecze paczki, musze tam po pracy wjechac

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry