• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

reklama
lux: to tylko się cieszyć, bo w wietrzne dni jesteśmy bezpieczne :D:D:D Ja też z tych cięższych ;) Ja miałam faworki robić, ale mi się odechciało...
ja siedze w pracy a jak wroce to musze dom posprztac klaki umyc, zrobilam skrzydelka na obiad tak na szybko i tyle co ryz ugotuje i salatke lub buraczki otworze i pojdziemy na dlugi spacer, bo widze, ze zaczelam schodzic z cm i brzuch mniejszy wiec trzeba wiecej cwiczyc heheh, mimo wiatru to super nam sie spacerowalo

Hejo laski,

gageta: witam nową koleżankę :)

anula: jak w pracy? Dajesz radę wyglądać zza stosu papierów? :)

lux: dzisiaj chyba będzie mniej wiało, albo wcale. Mam nadzieję, że nie odfrunęłaś ;)

luska: jak wyniki? Odebrałaś już?

tynka: jak tam w pracy?

moniusia: a gdzie cie kochana wywiało? Wpadaj do nas szybciutko :)

julia: jaki plan pączkowy na dzisiaj? :D

nessi: jak tam ci się zaczął czwartek?

Mam wrażenie, że czuję zapach pączków w powietrzu :D Chyba jakieś skrzywienie okazjonalne ;)
Mam ochotę na pączka, ale jakiegoś takiego niezwykłego, takiego którego dawno nie jadłam...nie znoszę w tłusty czwartek ociekających tłuszczem pączków. A często się to zdarza, bo cukiernie idą na ilość...No nic, zobaczymy. Misja "idealny pączek" rozpoczęta :)

Udanego dnia.
Zapytam dzis ale w poniedzialek mam wizyte

Już jestem, już jestem, ciężkie chwile miałam i gorsze dni, ale wracam do żywych...:)
15-ego mam wizytę - rozpiska stymulacji itd.. ;)

anula,
mieszkasz blisko morza? Czad... :)

Jugosława, ja właśnie zajadam, koleżanka z pracy kupiła, ale niezbyt dobre :p poszła na ilość :p

Już jestem, już jestem, ciężkie chwile miałam i gorsze dni, ale wracam do żywych...:)
15-ego mam wizytę - rozpiska stymulacji itd.. ;)

anula,
mieszkasz blisko morza? Czad... :)

Jugosława, ja właśnie zajadam, koleżanka z pracy kupiła, ale niezbyt dobre :p poszła na ilość :p
jak tam ona? widzialas pisklaka? trzymaj sie mocno, bedzie dobrze!!!!

jak tam ona? widzialas pisklaka? trzymaj sie mocno, bedzie dobrze!!!!

Nie urodziła wtedy tylko 2 dni później. Nie widziałam, może jutro pojadę, żeby mieć z głowy na weekend. Duża bardzo się wydaje na zdjęciach. Strasznie ciężko, bo z każdej strony w pracy, w domu, na mieście każdy mnie zaczepia, każdy opowiada..
pyta.. "a kiedy wy się zdecydujecie?" "w sumie macie racje,macie jeszcze czas"..baardzo cięzkie to, bardzoo...

reklama
Nie urodziła wtedy tylko 2 dni później. Nie widziałam, może jutro pojadę, żeby mieć z głowy na weekend. Duża bardzo się wydaje na zdjęciach. Strasznie ciężko, bo z każdej strony w pracy, w domu, na mieście każdy mnie zaczepia, każdy opowiada..
pyta.. "a kiedy wy się zdecydujecie?" "w sumie macie racje,macie jeszcze czas"..baardzo cięzkie to, bardzoo...
wrr jak ja slysze pytanie kiedy sie zdecydujecie to az mnie nosi, kuzwa ze tez ludzie wyczucia nie maja!!! ja tam wale z mostu, jak se zrobie to bede miec ooo, naprawde ludzie nie maja swoich problemow, a jak dali jej na imie?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry