reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

reklama
karola taki żart :D ja przez całą ciążę puszkę coli musialam się napić bo nornalnie płakałam jak nie było :D cale szczescie pod koniec ciazy zamiast coli był sok jablkowy :D

karola hahha jak chcesz to pij :) , szczerze to czasem mam wrażenie , że alkoholiczki , ktore piją nie wiadomo co biorą rodzą zdrowe dzieci , udaje im się zachodzić w ciążę a taki człowiek który o siebie dba , chce dla dziecka jak najlepiej często rodzą sie z jakimiś chorobami ...
Ja np w ciąży z Lenorem to rzuciłam palenie od razu , normalnie nie umiałam sobie pomyśleć , że bym mogła dziecko truć , choć nawet lekarze mówią zeby to stopniowo robić niż takie szybkie rzucenie :)

Z tym paleniem to jest tak ... podam na przykładzie mojej mamy ... w ciąży z moim bratem mogła jeśc papierosy dosłownie ... włosy prawie sobie rwała z głowy a nie mogła się powstrzymać i paliła dużo ... a ze mną odstawiła jak tylko poczuła mdłości - bo testów nie było wtedy ...wniosek ? Moja mama twierdzi, że brata opaliła i nigdy w ustach papierosa nie miał a ma chłop teraz 44 lata prawie :) A ja paliłam :D

Hey, melduje ze jestem [emoji3]pracowity dzien dzis i nie mam kiedy napisać nawet. Oj musze avatarka widze zmienić [emoji4]niech dobra passa trwa [emoji5]
Jugo ja tez pije olej z wiesiołka, łyżkę dziennie, czasem półtorej [emoji6]
Ja jutro gina mam i podejrzymy co tam słychać, bo to bedzie 12dc ale póki co ani śluzu nie mam ani nic [emoji17]
Anula wszystko jest Ok !!!
Znowu widze na zbiorowy wpierdol sie zanosi! [emoji6]
Kruczyca gdzieś wybyla faktycznie :/

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
azylek no jesteś w końcu :D ;)
co dziś robiłaś jak taki pracowity coo ?? a avatarka zmieniaj peewnie ! ;)

Kruczyca nową fryzurą się pochwaliła i zapadła się pod ziemię :D

Nessi no widzisz , u mnie nikt nie palił - pali a mnie jakoś ciągło a teraz raz mam dzień , że wyjdę zapalić a raz nie idę nawet z tydzień :) papierosy jakoś same od siebie mi bardzo zbrzydły i przyznam , że są coraz gorsze a po nich bardzo mnie głowa bolała :)

Wstawiłam pranie :D dzisiaj do mnie P :
- kochannie robisz dziś pranie
- ROBIĘ
- to super
Chyba chciał , żebym jego ubrania też przebrała a ja w pierwszej kolejności swoje i małej :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry