Luxuorius
Moderatorka
ja nad ranem sie przebudzilam na siku a skonczylam na seksie hahah, a taki byl zaspanyTaaa . mój K zawsze chętny ale jak przychodzi czas na inicjatywę to kłoda sunąca w nurcie rzeki ma więcej energii niż on.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja nad ranem sie przebudzilam na siku a skonczylam na seksie hahah, a taki byl zaspanyTaaa . mój K zawsze chętny ale jak przychodzi czas na inicjatywę to kłoda sunąca w nurcie rzeki ma więcej energii niż on.
ale najlepsze jest to, ze nad nami sa trzy rodziny z czego jedna ma polroczne dziecko i ze oni sasiadom uwagi nie zwroca, ze glosno jest, wczoraj tak muza dawala, ze masakra i to po 21-ej!Dlatego ja zawsze wolę szczytowe mieszkania ...wolę już nagrzany od słońca w lato dach niż szpilki, mumcy, umcy itp
ja rządzę! hyhyhyhy wiele jest rzeczy podemną ale nademną nie ma już nic hahahahahha
![]()
ja bym nie wytrzymała.
u nas ci ktorzy tak daja muza chyba tego nie czaja zreszta z nimi chyba nie ma co zaczynac bo slychac klotnie i to ostre, slychac tez bylo ze on byl pijany w sobote, bo jakies piesni spiewal, przynajmniej bylo wesolo hahahanula88 - Drugi raz mi się to przytrafia .... jednak cykl zawsze ... zawsze 28 dniowy. Wedle kalendarzyka owu powinna być w sobote, ale obstawiam, że bedzie za 2 góra 3 dni.
A za Ciebie kochana kciuki trzymam .... ciekawe czy wytrzymasz z tym testowaniemja bym nie wytrzymała.
Lux - takie uroki mieszkania w bloku ... my przerabialiśmy to samo z sąsiadami, z którymi graniczymy nie mieszkaniem a tarasem ... raz policja, raz pismo do wspólnoty i spokój. Pokończyły się libacje 5 dniowe z grilowaniem, i głośną muzyką na tarasie... Ptasie mózgi w końcu zrozumiały, że jak się mieszka na przysłowiowej ''kupie'' to się trzeba dostosować.![]()
ja jeszcze 20 minut w pracy i do domkuHejka! Jak tam Wam dzionek mija? Kto będzie testować w najbliższym czasie?
Lux teraz pozostaje tylko czekać. Ja na nic nie liczę w tym cyklu. Nie miałam nic śluzu płodnego, dużo stresów i dziwne objawy. Jak tylko dostanę okresu to zrobię jeszcze prolaktyne i dam znać ginowi jaka jest. I już zapas testów owu czeka.
Ja też dziś miałam problem wstać i siedzę już jak na szpilkach. Chcę do domu spać. Głowa mi pęka.
Miałam wczoraj atak wilczego głodu na słodycze. Wstyd się przyznać ile ja zjadłam...