• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

reklama
Dlatego ja zawsze wolę szczytowe mieszkania ... :-) :) wolę już nagrzany od słońca w lato dach niż szpilki, mumcy, umcy itp :crazy: ja rządzę! hyhyhyhy wiele jest rzeczy podemną ale nademną nie ma już nic hahahahahha :-p
ale najlepsze jest to, ze nad nami sa trzy rodziny z czego jedna ma polroczne dziecko i ze oni sasiadom uwagi nie zwroca, ze glosno jest, wczoraj tak muza dawala, ze masakra i to po 21-ej!

Lux współczuję sąsiadów ....

Nessi szybko masz płodne ....

Lusia odczuwam podwozie trochę jak na @ .... aż miednica jakby boli .... jajowody na przemian .... aha cwana jestem bo juz wiem ze jak po bokach boli to nie jajniki tylko jakowody .... zobaczymy ...jutro miałam testować ale odpuszczę jeszcze bo to dopiero 24dc będzie .....

Jugo niestety week szybko mija a zwłaszcza jak się w sobotę idzie do pracy grrr

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

anula88 - Drugi raz mi się to przytrafia .... jednak cykl zawsze ... zawsze 28 dniowy. Wedle kalendarzyka owu powinna być w sobote, ale obstawiam, że bedzie za 2 góra 3 dni.
A za Ciebie kochana kciuki trzymam .... ciekawe czy wytrzymasz z tym testowaniem :tak:ja bym nie wytrzymała.

Lux - takie uroki mieszkania w bloku ... my przerabialiśmy to samo z sąsiadami, z którymi graniczymy nie mieszkaniem a tarasem ... raz policja, raz pismo do wspólnoty i spokój. Pokończyły się libacje 5 dniowe z grilowaniem, i głośną muzyką na tarasie... Ptasie mózgi w końcu zrozumiały, że jak się mieszka na przysłowiowej ''kupie'' to się trzeba dostosować. :confused:

anula88 - Drugi raz mi się to przytrafia .... jednak cykl zawsze ... zawsze 28 dniowy. Wedle kalendarzyka owu powinna być w sobote, ale obstawiam, że bedzie za 2 góra 3 dni.
A za Ciebie kochana kciuki trzymam .... ciekawe czy wytrzymasz z tym testowaniem :tak:ja bym nie wytrzymała.

Lux - takie uroki mieszkania w bloku ... my przerabialiśmy to samo z sąsiadami, z którymi graniczymy nie mieszkaniem a tarasem ... raz policja, raz pismo do wspólnoty i spokój. Pokończyły się libacje 5 dniowe z grilowaniem, i głośną muzyką na tarasie... Ptasie mózgi w końcu zrozumiały, że jak się mieszka na przysłowiowej ''kupie'' to się trzeba dostosować. :confused:
u nas ci ktorzy tak daja muza chyba tego nie czaja zreszta z nimi chyba nie ma co zaczynac bo slychac klotnie i to ostre, slychac tez bylo ze on byl pijany w sobote, bo jakies piesni spiewal, przynajmniej bylo wesolo hahah

Dzień dobry ....

No z sasiadami to różnie bywa .... dobrze ze są na nich jakieś sposoby.

Ja juz w biurze .... czuje się jak zombi,wstawalo się kiepsko na maxa .... nic mi się nie chce grr ....no ale nic,trzeba się zebrać ....

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Zaczynaja bolec mnie piersi, sluz robi sie z plodnego na nieplodny, owu byla w weekend, czekam na efekty, ehh niech ten czas szybciej leci, nie lubie fazy luealnej dluzy mi sie

Hejka! Jak tam Wam dzionek mija? Kto będzie testować w najbliższym czasie?

Lux teraz pozostaje tylko czekać. Ja na nic nie liczę w tym cyklu. Nie miałam nic śluzu płodnego, dużo stresów i dziwne objawy. Jak tylko dostanę okresu to zrobię jeszcze prolaktyne i dam znać ginowi jaka jest. I już zapas testów owu czeka.

Ja też dziś miałam problem wstać i siedzę już jak na szpilkach. Chcę do domu spać. Głowa mi pęka.

Miałam wczoraj atak wilczego głodu na słodycze. Wstyd się przyznać ile ja zjadłam...

reklama
Hejka! Jak tam Wam dzionek mija? Kto będzie testować w najbliższym czasie?

Lux teraz pozostaje tylko czekać. Ja na nic nie liczę w tym cyklu. Nie miałam nic śluzu płodnego, dużo stresów i dziwne objawy. Jak tylko dostanę okresu to zrobię jeszcze prolaktyne i dam znać ginowi jaka jest. I już zapas testów owu czeka.

Ja też dziś miałam problem wstać i siedzę już jak na szpilkach. Chcę do domu spać. Głowa mi pęka.

Miałam wczoraj atak wilczego głodu na słodycze. Wstyd się przyznać ile ja zjadłam...
ja jeszcze 20 minut w pracy i do domku

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry