• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

A ja już leżę w domu pod kocykiem .... zimno mi strasznie, źle i nie dobrze ....

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

reklama
Tynka ja to dziś pobiłam rekordy obijania w pracy. ... ciężko się wstawalo a w biurze mialam ochotę zasnąć ma krzesle wiec sobie siedziałam nic nie robiąc ..... co do testowania to ja być może będę

To ja dla odmiany powiem, że czuję się świetnie ...:-) :)
Kochane, po robocie, ... gorąca kąpiel, złożyć do swoich księciuni z bajek polecenie odgórne miziania stopek .. kubek gorącej siorbaty i stoicie na nogach z lepszym nastawieniem ;-) ;)

Nessi zdecydowanie dobry pomysł! Muszę tak właśnie zrobić.

Ja to sama nie wiem czy mam testować czy nie. Czuję że dostanę okresu ale dla świętego spokoju zrobię ten test 28 dnia cyklu żebym wiedziała że mam odstawić luteine.

Nessi ty to masz dobre pomysły choć ...jeżeli chodzi o stopy to ja odpadam hehe " nie lubię stop " ... i nie lubię jak się moje dotyka hyhy blee ....

Tynka który dc masz?

26 dzień cyklu dziś. W ogóle nie mam ochoty na ten durny test, który i tak będzie negatywny ale nie chce potem mieć wyrzutów sumienia. Więc w czwartek go zrobię i odstawiam ta obrzydliwa luteine i czekam na okres.
W ogóle bez sensu to wszystko bo jak mi moglby wyjść test pozytywny jak w 15 dniu mój pęcherzyk. Miał tylko 17 mm...

Tynka no to jestem blisko ... ja dziś 24dc .... ja tez nie mam ochoty na test ....odwlekam .... niby objawy mam ale to pewnie psycha .... zresztą to byłoby zbyt piękne jakby się udało .... mam ochotę się wstrzymać i w sobotę może na bthcg podjadę .. będzie czarno na białym ...

No ja nie widzę sensu robienia testu ale gin kazał brać lutke do 28 dnia cyklu zrobić teścik i jak pozytywny to brać dalej podwójną dawkę a jak negatyw to odstawić i czekać na okres. Ja mam wrażenie że nawet owu nie miałam. Poza tym humor mam typowo okresowy. Wszystko mnie wkurza, cycki bolą, jeść mi się chce non stop i nie mam na nic siły.

reklama
Tynka damy rade bo jak nie my to kto? .... organizm ludzki to zagadka i wywija różne numery hmm .... mimo wielu wątpliwości gdzieś z tyłu głowy trzymam w zanadrzu " nadzieje " i wierzę że szczęście się do nas uśmiechnie ....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry