• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

Jak mam taki zły humor to staram się sobie wmawiać że dzidziusie przychodzą tylko do szczęśliwych i uśmiechniętych kobiet i trochę pomaga. Tylko ze zaraz zacznę 9 cykl starań i po prostu zaczynam się martwić. Mam takie dziwne wrażenie że ja to chyba nigdy dwóch kresek nie zobaczę i jak to w ogóle jest ze kobiety zachodzą w ciąże...

reklama
Wiem co czujesz .... i to doskonale .... ja to już nie licze cykli .... jakoś 3 lata będzie .... puste jajo plodowe,brak rozwijającego się zarodka .... teraz ciąża pozamaciczna .... były nadzieje, wiara,szczęście, płacz,żal,ból, obwinianie ... wzloty,upadki .... i tak w kółko .... a teraz ? Teraz powiem ci ze fizycznie dam rade,mam wysoki próg bólu, zniose wszystko .... a psychicznie jestem zwyczajnie zmęczona .... z tyłu głowy siedzi nadzieja-ona faktycznie umiera ostatnia ... nie możemy odpuścić bo nie wybaczymy sobie tego ze nie walczylysmy do końca .... tak więc popraw koronę i jutro zasuwamy do przodu :)

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Kruczyca a witaj, milo Cie widziec i tutaj, co tam, opowiadaj!!!!
Anula masz racje nadzieja umiera ostatnia, ja sie tego trzymam, bez tego bym chyba oszalala

Witam z rana:-)
Hej Kruczyca witamy i zapraszamy. Opowiedz coś o sobie. Długo się starasz? Masz już dziecko czy to będzie pierwsze?

Anula bardzo mi przykro że tyle przeszłas. Wierzę w to, że Twoje przeżycia zostaną wynagrodzone i szybko doczekasz się zdrowego dziecka a najlepiej dwóch od razu:-)

Ja też po cichu liczę na bliźniaki.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry