reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

reklama
goscie pojechali niedawno, pomyte posprztane, tesciowa milutka, szok..szwagierka mnie tak wkurzala wrrrrrrr, okres daje w kosc dosc ostro

Dariana oo przepis:mielone z lopatki, ugotowany ryz, cebulka uduszona, przyprawy wedle uznania, pieczarki drobno pokrojone uduszone, ser posiekany lub starty, natka pietruszki lub koperek, troche bulki tartej, jajko i mieszasz i formujesz kotlety, potem panierka i smazysz jak normalne mielone

goscie pojechali niedawno, pomyte posprztane, tesciowa milutka, szok..szwagierka mnie tak wkurzala wrrrrrrr, okres daje w kosc dosc ostro

Dariana oo przepis:mielone z lopatki, ugotowany ryz, cebulka uduszona, przyprawy wedle uznania, pieczarki drobno pokrojone uduszone, ser posiekany lub starty, natka pietruszki lub koperek, troche bulki tartej, jajko i mieszasz i formujesz kotlety, potem panierka i smazysz jak normalne mielone

Lux dziękuję :*
To super, że teściowa milutka, aż to do niej nie podobne:szok: ;) a czym szwagierka Cię wkurzała?

NeSSi będzie dobrze kochana :*

Lux dziękuję :*
To super, że teściowa milutka, aż to do niej nie podobne:szok: ;) a czym szwagier Cię wkurzała?

NeSSi będzie dobrze kochana :*
szwagierka swoim zachowaniem przy stole, jak wszyscy jedli to ona nie, bo na diecie a potem zaczela skubac szaszlyki z polmiska plcem zamiast wlozyc sie na swoj talerz, dzizas.....!!! jak prosiak!!! i kto to mial potem jesc? i wymyslala, ze ona tego i tamtego nie lubi.. a co ja mam po nia gotowac? wszyscy wczoraj i dzis chwalili zarcie, wyjedli prawie wszystko a ta musiala sie dowalic. ehh ja ju patrzec na nia nie moge!!! i tesciowa na osobnosci mi sie zalila, ze ma dosc opieki nad wnuczka 24 h plus chorym synem, a szwagierka w wolne dni od pracy nic nie robi, tylko przed tv siedzi...

reklama
Widzę taka "damulka" z niej. To faktycznie może działać na nerwy. Na szczęście nie musisz już jej tak często widywać :D
Nie przejmuj się wariatką, najważniejsze że pozostałym gościom smakowało. Z resztą narobiłaś takich pyszności, że się nie dziwię :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry