Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
nie to nie jest druga owu, po prostu znikad pojawil sie ten sluz, jak zaszlam w pierwsza ciaze to tez kilka dni po owu mialam taki sluz i to bylo zagniezdzanie, ale ja na cud nie licze wiec wieszlux: może masz drugą owulacjęBliźniaki będziesz miała
No być może z przytupem nowe mieszkanie ochrzciłaś
Trzymam kciuki
![]()

w ktorym dc ja dostalas?lux: niestety daje :/ Na razie bardziej boli niż leci, więc prochami mogę pomóc. Zobaczymy co będzie dalej. Nospa max już zażyta![]()
prl 3-5 dc, progesteron 7 dni po owu lub 7 dni przed @, jakos tak, jesli sa regularne cykle, tsh ja robilam nie patrzac na dcU mnie @ się kończy. Jakie badania i w jakich dniach cyklu robic robić? Miałam rozpiskę a gdzieś mi zniknęła. Te podstawowe hormony
U mnie @ się kończy. Jakie badania i w jakich dniach cyklu robic robić? Miałam rozpiskę a gdzieś mi zniknęła. Te podstawowe hormony