• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

Poproś lekarza o leki na odrobaczenie to zobaczysz jaką minę strzeli :huh: Chciałam syna odrobaczyć bo niespokojnie w nocy spał ...to mi lekarz powiedziała, że dziecko nie pies - nie musi. Dopiero internistkę ubłagałam i śpi jak niemowle.
Ale po co dać jeden lek na pasożyty jak można wciskać od groma innych na alergie, katary, kaszle, wysypki itp. ba! mało tego ... i leczyć tak przewlekle.

reklama
Dokładnie. Dopiero niedawno zaczęłam się tym tematem interesować. Ale ludzie sami unikają tego tematu, są oburzeni jak ktoś im powie żeby odrobaczyc siebie lub dziecko. Są też jakieś krople ziołowe czy jakieś na które nie trzeba recepty właśnie na pasożyty mimo że tego wprost nie piszą na ulotce, zapomniałam jak się nazywają... No psa, konia czy jakiekolwiek zwierzę gdzie jest planowana ciąża (rasowce-planowane mioty itp) przyszłych rodziców najpierw się odrobacza i nikt nie widzi w tym nic dziwnego.

Jak sobie przypomnisz to daj znać :tak: Chętnie zakupię. Ja czytałam o nafcie oczyszczonej do picia i pestkach z dyni jednak nie testowałam.

Myślę że na pewno lepsze to niż nic nie robienie w tej kwestii mimo że pewnie nie zadziała tak jak tabletka to dla dzieci może być lepsze bo nie będzie tak agresywne

No dokładnie ... ale jedno jest pewne.
Dzisiaj po przeczytaniu wszystkiego, oblukaniu zdjęć tych robali ... nie będę mogła usnąć. :-) :)
To gorsze od najstraszliwszego horroru ...bleh.

reklama
Hej !
Wczoraj w pracy byłam i wróciłam tak urobiona że od razu padłam. Ledwo żyję. Dzis 29 dzień cyklu test negatyw jak zawsze z resztą więc odstawiam luteine i czekam na okres.
Jak tam u Was?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry