tęczowa89
Fanka BB :)
to jest jedyne miejsce gdzie zasypiam w nocy. Dziwne to bo w ciągu dnia na łóżku zasypiam bez problemuTeczowa hehe a jak ci tam dobrze to co
Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
to jest jedyne miejsce gdzie zasypiam w nocy. Dziwne to bo w ciągu dnia na łóżku zasypiam bez problemuTeczowa hehe a jak ci tam dobrze to co
Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka
i ze ty wygieta nie chodzisz to normalne jestem pełna podziwuto jest jedyne miejsce gdzie zasypiam w nocy. Dziwne to bo w ciągu dnia na łóżku zasypiam bez problemu![]()
tak lekarka dala mi mastodynon bo mialam 21,5 z hakiem ale bylam wtedy nie wyspana i mialam niezly maraton biegania po schodach wiec odradzila mi bromek bo nie potrzebnie mam truc organizm a ja mam klopot z tarczyca dlatego takie kiepskie mialam lh prolaktyne estriadol itp zbijam tsh wiec i wyniki powiny sie poprawic od dzis biore luteine dopochwowa 100mg owulka byla 17 18 dc. usg jutro ale ja mam niedomoge fazy lutealnejLudia a ty coo bierzesz na prolaktyne?
heh mam to samo wrażenie, za głośno śpi, rusza się, cały czas ma jakieś tiki, a na podłodze tylko miejsce dla mnieTęczowa podziwiam. Ja bym w ogole nie wstała rano. A ja ciągle źle sypiam. Rzucam się na łóżku, nawet mąż mi przeszkadza bo mam wrazenie ze za dyzi miejsca zajmuje...
moj dzis dal popis, jestem nieprzytomna, tak sie rozwalal i chrapalheh mam to samo wrażenie, za głośno śpi, rusza się, cały czas ma jakieś tiki, a na podłodze tylko miejsce dla mnie![]()
![]()
o masakra nie znoszę chrapania. Na szczęście mój ( odpukać) nie chrapie, bo by po łbie dostawałmoj dzis dal popis, jestem nieprzytomna, tak sie rozwalal i chrapal