reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

reklama
Ludia a ty coo bierzesz na prolaktyne?
tak lekarka dala mi mastodynon bo mialam 21,5 z hakiem ale bylam wtedy nie wyspana i mialam niezly maraton biegania po schodach wiec odradzila mi bromek bo nie potrzebnie mam truc organizm a ja mam klopot z tarczyca dlatego takie kiepskie mialam lh prolaktyne estriadol itp zbijam tsh wiec i wyniki powiny sie poprawic od dzis biore luteine dopochwowa 100mg owulka byla 17 18 dc. usg jutro ale ja mam niedomoge fazy lutealnej

Tęczowa podziwiam. Ja bym w ogole nie wstała rano. A ja ciągle źle sypiam. Rzucam się na łóżku, nawet mąż mi przeszkadza bo mam wrazenie ze za dyzi miejsca zajmuje...

kruczyca: ja teraz mam femibion natal 1, kwas foliowy, a do tego magnez, omega 3 z witaminą D, wiesiołka piję, ale co drugi dzień, bo nie chcę popłynąć ;) A mój chłop to androvit, witamina C i magnez.

xbum: no to kciukamy za bromergon, niech zbija prl! :) A jak mała? Testy owu to najlepiej porównywać jak obok siebie leżą, bo wtedy widać czy się coś zmienia czy nie :) Ale jak widzisz, że ciemnieje to dobrze :) Znaczy coś może być ;)

karola: własne warzywka to jest to. Super sprawa.

migduch: hej :) Musze poczytać o tym stymenie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry