• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

Hej:)
Widzę tu wile znajomych nicków i bardzo chciałabym do Was dołączyć. Długo nie udzielałam się na forum, ale od pewnego czasu jestem regularnie. Może kilka z Was mnie pamięta?
Staram sie juz jakieś 1,5 roku i straciłam rachube, który to cykl. Ten zapowiadał się naprawde obiecująco, ale rano zmierzyłam temp no i gwałtownie spadła. Mam ochote się komuś powyżalać, a tak właściwie to nie mam komu, dlatego na nowo zaczełam pisać na forum. Mam nadzieje, że mnie przyjmiecie :)
hej w koncu wrocilas, brakowalo nam tu Cb!!!

reklama
Jak to mowia stara bieda. Po wielu badaniach wszystko ok. Miałam teraz regularne monitoring i ten cykl w końcu był ksiazkowy. Co prawda po cichu liczę ze ten spadek dzisiaj nie oznacza @ bo to dopiero 24 dc i 7 dpo. Jednak staram się podchodzić do sprawy z zimną krwią ;-p Co i Was dziewczyny? Lux ty chyba teraz do starań wracasz, prawda?

karola: to może być implantacja :D I tego ci życzę :D

moniusia: trojaczki to byłoby już spełnienie moich marzeń pod względem liczby dzieci...nie wiem tylko czy jednorazowo dałabym radę :D Chociaż biorąc pod uwagę ile czasu zajmuje mi urodzenie 1 to taka 3 od razu może być wyjściem idealnym :D

Jak to mowia stara bieda. Po wielu badaniach wszystko ok. Miałam teraz regularne monitoring i ten cykl w końcu był ksiazkowy. Co prawda po cichu liczę ze ten spadek dzisiaj nie oznacza @ bo to dopiero 24 dc i 7 dpo. Jednak staram się podchodzić do sprawy z zimną krwią ;-p Co i Was dziewczyny? Lux ty chyba teraz do starań wracasz, prawda?
tak tylko moje tsh zle, tzn wynik 3 (nie wiem skad, bo przedtem mialam dobre wyniki, kolo 1,6) i ciezko do endo sie dostac, bo terminy nawet prywatnie dlugie, a chce to miec z glowy

Jugo o matko aż tydzień nawet?! Miałam nadzieję że dwa góra trzy dni po odstawieniu przyjdzie @. Nie jestem zadowolona z tej luteiny jest obrzydliwa i w dodatku czuje że wydłuży mi cykl...mam nadzieję że chociaż przyniesie zamierzony efekt i w końcu znajdę w ciążę.
Nessi znam ten stan wczoraj się tak czulam:-( przytulam Cie mocno. W końcu i dla nas musi zawiesić słońce...

tynka: jak to mówi mój gin, biorąc progesteron @ można dostać albo w trakcie przyjmowania albo po odstawieniu :D A dalej? Niech się dzieje wola nieba :) Ja po odstawieniu czasem po 2-3 dniach dostawałam, a czasem po ponad tygodniu...A bierzesz podjęzykowa czy dopochwową?

A ja biorę douphaston ale tylko przez 6 dni licząc od 20 dc. Boje się ze jak odstawie to w momencie mnie zaleje..
Tynka, fajnie też Cię widziec:-)
Wiecie, przed mężem udaje twarda ale jak ostatnio wśród znajomych posypały się ciążę to peklam. Masakra. Dobrze ze jeszcze potrafię się pozbierać i cieszyć. Ostatnio odwiedziłam moją kumpela która urodziła i ma prześliczna corcie. Jak wpadłam do Pepco to nie umiałam stamtąd wyjsc:-p Tyle ciuszkow:-)

reklama
czy ktoras pracuje pracowala w banku lub instytucji udzielajacej kredytow, pozyczek? potrzebuje info odnosnie splaty rat...zostaly mi dwie raty do konca i wczoraj i dzis probowalam to zaplacic, ale nie wchodzi nr konta, pisałam poprzez formularz do tego banku i dzwonili, ze nr konta jest ok i niewiadomo dlaczego nie mozna tego wplacic i dzwonilam tez do najblzszej siedziby i podobno te raty sie skonczyly..pytam sie jak, skoro place zgodnie z harmonogramem i mam jeszcze dwie do splaty...czy mozliwe jest, ze jak sie komus konczy umowa kredytowa to automatycznie zamyka sie ten rachunek i konto? znacie sie? mam czekac na odp z banku po niedzieli, ale chce wiedziec juz teraz...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry