• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

Hej dziewczyny.
Nessi kurcze ciężka sprawa. Faceci są jednak wrażliwi. Może coś go dręczy, może czymś się martwi. Najlepsza jest szczera rozmowa. Spróbuj z nim pogadać. Jeśli problem leży głębiej może wyciągnij go na wizytę do specjalisty jakiegoś. Ja bym tego nie bagatelizowala. Powiedz mu o swoich obawach. Myślę że pomoże.

Luska nic straconego. Tak jak Jugo napisała dni płodne trochę trwają więc nic straconego! Na mnie niestety wiesiołek nie działa wcale...polecono mi syrop guajazyl tego spróbuję i chce zamówić żel conceive plus.

Dziewczyny powiedzcie mi ile dni po odstawieniu luteiny mogę czekać na okres?
ja mam ten syrop na kaszel ale ma tak okropny samk ze mam mdlosci, wiem owulka przedemna sluz robi sie coraz bardziej plodny teraz byl lepki kremowy teraz robi sie rozciagliwy ale jest go malo nie wiem czemiu jajniki bola caly czas a ja nie robie testow bo mam dosc nawet ich nie kupilam lek na tarczyce dziala czuje sie o wiele lepiej sennosc zmeczenie suchosc skory bol glowy przeszedł nawet opuchlizna na szyji mi zeszla wiec dziala

reklama
czy ktoras pracuje pracowala w banku lub instytucji udzielajacej kredytow, pozyczek? potrzebuje info odnosnie splaty rat...zostaly mi dwie raty do konca i wczoraj i dzis probowalam to zaplacic, ale nie wchodzi nr konta, pisałam poprzez formularz do tego banku i dzwonili, ze nr konta jest ok i niewiadomo dlaczego nie mozna tego wplacic i dzwonilam tez do najblzszej siedziby i podobno te raty sie skonczyly..pytam sie jak, skoro place zgodnie z harmonogramem i mam jeszcze dwie do splaty...czy mozliwe jest, ze jak sie komus konczy umowa kredytowa to automatycznie zamyka sie ten rachunek i konto? znacie sie? mam czekac na odp z banku po niedzieli, ale chce wiedziec juz teraz...
nie mam pojecia nigdy tak nie mialam teraz zamykamy karte krerdydowa z media m

Nie wiem właśnie ...on zawsze ma chęci ..potrafi mnie męczyć całą noc. Raz po takim długim razie po prostu mu opadł ... co zrozumiałe jak tyle razy się wstrzymywał. Zdażyło się to drugi raz po tym co wcześniej opisałam. Mówi, że wszystko ok, chociaż go potem balało ... wiadomo.
Mam wrażenie, że to moja wina, że mu się nie podobam itp.
Dzisiaj chce mi się płakać :(
Nawet z Nim nie rozmawiam, unikam zbliżeń ... wiem, że to głupie ...
Bo za perwszym razem się załamał i rozmawialiśmy o tym, potem było już ok.
Teraz nie chcę o tym rozmawiać.
Może on czuje za dużą presję..
Nie wiem ...
kochana kazdy ma gorsze dni nie mow ze mu sie nie podobasz bo skoro jestescie razem to kocha cie i szaleje za toba moze jest przemeczony moj wczoraj byl wiec dalismy spokoj bedzie co ma byc

Jugo brałam ta pod język dwa razy dziennie po tabletce wczoraj i dziś już nie brałam no i czekam na okres. Dzis już 30 dzień cyklu no i średnio mam objawy okresowe...nie chce mieć cyklu długości 36 dni a ostatnio takie miewam. Najgorsze jest to że nie wiem kiedy miałam owu i czy w ogóle bo jak zaczęłam brać luteine w 15 dniu cyklu to pęcherzyk miał 17 mm i nie wiem dojrzał i pękł czy nie. Na termometr się obraziłam i nie mierze już... wczoraj tylko tak z ciekawości sprawdziłam i miałam 36,93 stopnia rano po przebudzeniu.
Lux nie mam pojęcia o co chodzi pierwszy raz o czymś takim słyszę!
Karola ja się niestety rozklejam często bo jestem otoczona ciężarnymi...mam coś takiego ze w ogóle nie umiem sobie wyobrazić jak można zajść w ciążę. Dla mnie to abstrakcja jakias bo już tyle czasu się staram i nic...nie wiem jak to jest ze można dwie kreski na teście ciążowy zobaczyć...

luxi: w kwestii konta i rat nie pomogę niestety :( Chociaż trochę to dziwne, że zamykają konto przed całkowitą spłatą kredytu. Czasem to jest tak, że trzeba specjalny wniosek składać o zamknięcie konta...może jakąś przerwę techniczną mieli albo coś?

tynka: ja nigdy podjęzykowej nie brałam, ale właśnie słyszałam, że niezbyt smaczna. U mnie też się cykle wydłużyły, wcześniej miałam 28-29 dni, a teraz 32-33 dni. Długie cykle to zwykle i późniejsza owulacja...o ile występuje. Pytanie przy jakiej wielkości pękają ci pęcherzyki, bo to sprawa mocno indywidualna niestety :/ To dosyć wysoka temperatura, chociaż jednorazowo nic nie mówi :( A progesteron robiłaś w II połowie cyklu ok. 7 dni po ewentualnej owulacji?

luska: grunt, że masz płodny śluz, bo czasem to wcale go nie musi być widać na zewnątrz. To mówisz, że aż taka różnica po lekach? E to dobrze, że czujesz, że lek działa. Szybko zbijesz :)

karola: ooo w pepco to się można zatracić :D:D:D

Tynka ja mam tak samo. Nie jestem w stanie sobie wyobrazić jak można zajść w ciążę, inne po prostu w niej są i to jest dla mnie normalne. Ale ja? Ani test ani beta nie umiała mnie zapewnić o ciąży.

Jugo właśnie nie zrobiłam tego progesteron u bo brałam luteine więc i tak byłby sfałszowany wynik. Gin powiedział że skoro estradiol mam mizerny to progesteron też wiec kazał brać luteine bez jego badania nawet. Nie wiem przy jakiej wielkości pęka mi pęcherzyk bo nigdy monitoringu owu nie mialam:-( ale owulacje mam i tego jestem pewna ale właśnie późno bo ok. 20 dnia cyklu. Fazę lutealna mam krotka bo tylko 11 max 12 dni...no i wcześniej miałam cykle co 28-29 dni a ostatnie 3 miesiące to co 31-34-36 nawet.

Kruczyca ja nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić że ja mogłabym dwie kreski zobaczyć. I też tak mam że dla mnie ciąża u innych jest normalna ale ze ja w niej jestem to dla mnie niepojęte w ogóle bo przecież co miesiąc się nie udaje...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry