• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

reklama
Hejka spać jakoś nie mogę.
Kruczyca ja mam czasami sny że robię test i są dwie kreski albo że jestem w ciąży i to są tak piękne sny że mogłabym takie mieć co noc. A jaK myślę o dziecku to zawsze w ten sposób że czemu się nie udaje i raczej się martwię bo chciałabym już tego doświadczyć.

A Wam myślenie o ciąży dziecku pomaga, daje radość czy odwrotnie, wręcz przybija i doluje?

Nie pomaga ...:confused: Ostatnio jestem coraz bliżej porzucenia mysli o drugim dziecku. Staram się chyba najdłużej (4 lata).
Z mężem porozmawiałam ... twierdzi, że brał metaboliki na biegania. Wczoraj przytulaliśmy się tylko dla siebie i było super.

tak mysle, ze koncowka nr konta do splat tych rat to nr umowy kredytowej a kazdy kredytobiorca ma swoj nr i moze rzeczywsicie te raty sie skonczyly i temu ten nr nie wchodzi hah

Ty się dowiedz, czy Banki się nie połaczyły. Miałam podobny przypadek i dzwoniąc do Nich się dowiedziałam, że nie mamy już rat. Dopiero po paru tygodniach przyszedł monit z innego banku o zaległości.

ja mam ten syrop na kaszel ale ma tak okropny samk ze mam mdlosci, wiem owulka przedemna sluz robi sie coraz bardziej plodny teraz byl lepki kremowy teraz robi sie rozciagliwy ale jest go malo nie wiem czemiu jajniki bola caly czas a ja nie robie testow bo mam dosc nawet ich nie kupilam lek na tarczyce dziala czuje sie o wiele lepiej sennosc zmeczenie suchosc skory bol glowy przeszedł nawet opuchlizna na szyji mi zeszla wiec dziala

A ja nie wiem co się ze mną stało. Zawsze po pierwszej ciąży czułam owulację jak nigdy. Ból bardzo dokuczliwy jajnika z którego była owu, dużo śluzu ... -wręcz musiałam używać wkładek. A teraz jedyne co czuję, to pobolewanie podbrzusza. A to z kolei może być mylące, ponieważ może boleć pęcherz, moja przepuklina ...
W tym cyklu śluz płodny miałam zaraz po @, dzisiaj ma być owu a ja mam sucho ...:confused:

Dzień dobry ....

Nessi ja odczuwam kiedy jest owu przynajmniej tak mi się wydaje co zgadza się z testami owu i sluzem .. no ale co z tego .... a jeżeli chodzi o sprawy męskie to tak sobie myślę że twój m tez pewnie się stresuje a to robi swoje no i plus ten gadżet .... widzi że Cię dobija brak efektu etc ..ale ważne jest to ze poroznawialiscie i ze " dla was" dał radę :) ....

Tynka tule .... tez często myślę jak to będzie ... czy tak samo jak z mlodym w ciąży .. strasznie bardzo mocno chce znowu poczuć ten stan .... ale .... no właśnie zawsze jest jakieś ale .... teraz to więcej wątpliwości ....

Julia fajnie ze trafilas na dobra ginke .... konkretny i rzeczowy gin to podstawa ....

Dużo naskrobalyscie .... w każdym razie .... w czwartek miałam okropny ból jakbym miała @ ....ale przeszło, nie dotarla do mnie ... ciekawe kiedy zawita ....juz nawet myśl była ze może beta za szybko zrobiona bo dziś być może jest dopiero 13dpo albo 14 .... musialam co gorsza tel zresetowac i apke z kalendarzykiem stracilam grr wiec juz nic nie wiem .... czekam w każdym razie ....
Zapisałam m na badanie nasienia kolejne tak żeby wiedzieć ....androlog dopiero w kwietniu takie kolejki w klinice niepłodności .... no i ja mam też w tej klinice umówiona wizyte u gina na 16.03 .... masakra ile trzeba czekać .. ale jak @ przyjdzie to pójdę jeszcze do swojego ...i do ordynatora ze szpitala w którym leżałam teraz tez prywatnie się zapisze. ... może i głupie ale zależy mi na różnych opiniach ....

No i co żeby nie myśleć .... dziś zajmuje się sobą .... włosy pofarbuje,na zakupy pojadę ..... może solarium trochę ....wieczorem kino a jutro na koncert do restauracji ktoś ma na żywo śpiewać ...podobno dobrze ....
Poza tym do dentysty się musze zapisać choć boje się okrutnie aż na samą myśl dłonie mi się pocą :) .. znalazlam nawet towarzyszke na siłownię :) .... zrobie coś dla siebie .... musze wypełnić czas na maxa ..

Ale się rozpisalam .....

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

hej no sprawa sie rozwiazala z tym kontem, byl jakie blad systemowy i mam to w poniedzialek zaplacic ehh
Anula a u mnie z kolei tydzien do @ i sluzu mam tyle, te klucia nie ustapily, ze diabli wiedza jak to sie skonczy

Lux no oby pozytywnie .... :) ja to już nie mam się co napalac choć są przypadki ze beta była zrobiona zbyt wcześnie .... i zastanawia mnie to że bolało jak na @ ale przestalo i cisza .... szyjka długa, twarda,zamknięta .... śluz jest .... bo przed @ to sucho .... no nic może kupie test i rano zrobie .. nie ma to jak naiwność :)

reklama
Lux no oby pozytywnie .... :) ja to już nie mam się co napalac choć są przypadki ze beta była zrobiona zbyt wcześnie .... i zastanawia mnie to że bolało jak na @ ale przestalo i cisza .... szyjka długa, twarda,zamknięta .... śluz jest .... bo przed @ to sucho .... no nic może kupie test i rano zrobie .. nie ma to jak naiwność :)

to nie jest naiwnosc, to jet nadzieja, szkoda, ze takie glupiutkie sie robimy gdy jest termin @ ehh, szkloda, ze to latwiejsze nie jest

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry