Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A Wam myślenie o ciąży dziecku pomaga, daje radość czy odwrotnie, wręcz przybija i doluje?
Ostatnio jestem coraz bliżej porzucenia mysli o drugim dziecku. Staram się chyba najdłużej (4 lata).tak mysle, ze koncowka nr konta do splat tych rat to nr umowy kredytowej a kazdy kredytobiorca ma swoj nr i moze rzeczywsicie te raty sie skonczyly i temu ten nr nie wchodzi hah
ja mam ten syrop na kaszel ale ma tak okropny samk ze mam mdlosci, wiem owulka przedemna sluz robi sie coraz bardziej plodny teraz byl lepki kremowy teraz robi sie rozciagliwy ale jest go malo nie wiem czemiu jajniki bola caly czas a ja nie robie testow bo mam dosc nawet ich nie kupilam lek na tarczyce dziala czuje sie o wiele lepiej sennosc zmeczenie suchosc skory bol glowy przeszedł nawet opuchlizna na szyji mi zeszla wiec dziala

to nie jest naiwnosc, to jet nadzieja, szkoda, ze takie glupiutkie sie robimy gdy jest termin @ ehh, szkloda, ze to latwiejsze nie jestLux no oby pozytywnie ....ja to już nie mam się co napalac choć są przypadki ze beta była zrobiona zbyt wcześnie .... i zastanawia mnie to że bolało jak na @ ale przestalo i cisza .... szyjka długa, twarda,zamknięta .... śluz jest .... bo przed @ to sucho .... no nic może kupie test i rano zrobie .. nie ma to jak naiwność
Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka