• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

Zdarzaja sie takie babska ktore nie nadaja sie na matke
Ja dzis bylam u fryzjera kupilam sobie farbe zakupy zrobione alez mi jajnik daje popalic masakra na dodatek posprzeczalam sie z mezem nie mam juz sily do tego wszystkiego ja nie moge sobie tego wyobrazic ze jestem w ciazy tyle sie staramy juz ze nie licze na cud nie moge polapac sie w swoim cyklu
o co poszlo z mezem?

reklama
Ja sobie nie umiem wyobrazić mojej reakcji na widok pozytywnego testu ciazowego. Dla mnie narazie to kosmos.. No ale kiedyś może może...

Hejka
Luska ja mam samo. Mój organizm szaleje!! Trzy dni po odstawieniu luteiny mam płodne śluz zamiast okresu. Cmi mnie w okolicy jajników u mam dreszcze ciągle. Temp w ustach 37, 37 ale teraz to żaden pomiar...i też się poklocilam z mężem i to tak na amen i cały dzień bez słowa...jutro walentynki ale będą do d....y :-/
Nessi chyba ty pisałas o szyjce...ja próbowałam sobie kiedyś badać i wstyd się przyznać, ale dla mnie to czarna magia jest. Ja żadnej różnicy nie potrafię wychwycić. W dodatku gin mówił, że to nie jest miarodajny sposób i sobie tylko można infekcje i nadzerke zafundować, więc się w to nie bawię już.
Karola widzę, że nie tylko ja mam takie myśli ha ha. No kurde nie mogę tego ogarnąć, że mogłabym zobaczyć SWÓJ pozytywny test ciążowy. No ja?!!! Jakim cudem?!!! Wszyscy dookoła tak, ale nie ja!!!!

u mnie to jest tak, ze ja nie mam obaw, ze nie zobacze pozytywu, mam nadzieje, wie, ze sie uda i Wy tez musicie miec ta nadzieje, ja wiem to sie latwo mowi, ale wiem jak zaszlam wtedy w ciaze, nie wierzylam dopóki nie zobaczylam dziecka na usg, cudowny moment :-) :)

Lux ja nie mogę powiedzieć, że nie mam nadziei, bo mam. Nawet teraz, mimo że w 29 dniu cyklu test negatywny, to jednak dopóki nie mam okresu to ciągle nadzieja się tli, że może jednak się udało. I oczywiście szukam u siebie jakiś objawów ciążowych ale już w niejednym cyklu miałam wszystkie ciążowe objawy a okres jednak przychodził. Już sama nie wiem. Pierwszy raz w życiu luteine brałam i nie wiem czego się spodziewać.

Z tym niedowierzaniem to jest tak ze ja nigdy w ciąży nie byłam i po takim czasie starań to naprawdę będzie cud jak zobaczę II krechy.. nawet teraz w tym cyklu mam ciągle nadzieje. Tak w ogóle to po wczorajszym spadku temp na 36.64 dziś trochę wzrosła do 36.77. Zobaczę jak się dalej sytuacja będzie rozwijać i koło 16-18.02 zatestuje.

Karola no ja się krócej staram bo 9ty miesiąc ale też właśnie nigdy w ciąży nie byłam i dla mnie po takim czasie jednokreskowych testów nie mogę sobie wyobrazić że mogłoby się udać. I za każdym jak mam zrpbic test to w noc poprzedzającą śni mi się że go robię i jest pozytywny i to jest tak realne że jak się budzę to myślę że to prawda przez chwilkę ale w moim przypadku to zawsze jest na opak.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry