• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

Hej dziewczyny,

ja też czasem mierzę temperaturę i też w ustach, bo jakoś tak łatwiej. Tylko mierzę co najmniej 2 razy i średnią wyciągam, bo zauważyłam, że u mnie to spore różnice czasem są.

tynka: faktycznie dziwna sprawa z tym śluzem płodnym :| Może coś ci się poprzesuwało albo coś? Albo drugi pęcherzyk dojrzał i powtórna owulacja?

lux: podoba mi się twój sposób myślenia :)

karola: obiecujące :) Trzymam mocno kciuki! Niech ten cykl cię zaskoczy.

luska: mam nadzieję, że się pogodzicie szybko z mężulem.

nessi: co do szyjki nie pomogę, bo swoją próbuję zrozumieć i nie mogę :D

anula: podoba mi się twój plan :D Wow! Niezłe terminy do lekarzy :/ Dobry pomysł z powtórnym badaniem nasienia. Ono ważne ponoć 3 miesiące, więc warto powtórzyć. Ja swojego też powtórnie wyślę. A co do opinii lekarskich to też uważam, że warto mieć co najmniej dwie. Dopóki nie masz @ to jest w co wierzyć :) Ooo koncert w restauracji :) Jak miło.

julia: hop hop :) Jak weekend?

reklama
Jak mija dzień ?
Karola ja swego czasu też mierzyłam " w dole" a teraz przestałam bo strasznie mnie to stresuje ....

Jugo mówisz ? No nie ma @ i nie czuje żeby miała przyjść .... brzucho mnie nawalal jak podczas ostrej @ w czwartek .... metoda prób i błędów wyszlo mi ze to ok 11 dpo jakby był i beta tego dnia negatywna .. wiec jutro będzie jakby 14 dpo ...oczywiście wszystko z marginesem bo nie wiem dokładnie kiedy była .... w piątek juz nie bolało i do teraz cisza .... dziś coś tam ciagnelo w macicy i śluz jak plodny ... szlak ... zagadka i tak pewnie skończy się @ tylko pytanie kiedy ? ... oczywiście już w necie znalazlam przypadki kiedy to beta wychodziła negatyw bo za szybko zrobiona .... w końcu marzenia nie kosztuja ....
No ciekawa jestem tego koncertu :) uwielbiam jak ktoś śpiewa na żywo pod warunkiem że potrafi :)

Tynka chyba jestem w podobnej sytuacji co ty ....

Lux niezla agenta z tej twojej szwagierki ....

Luska szybkiego zawieszenia broni !

Nessi ja trochę obserwuje szyjkę .... wiem kiedy miękka, kiedy otwarta,zamknięta, wydłużona etc .... ale jakoś wole nie gmerac :)

Jakie plany na walentynki ??

My nie specjalnie obchodzimy. .. komercyjne święto .... mogłoby go nie być .... choć mlodemu kupiłam kartkę walentynkowa coby się zawstydzil trochę :)

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

No i dziś 1 dzień nowego cyklu ha ha wiedziałam, że dostanę okresu w Walentynki. Starałam się doliczyć, który to cykl ale już nie ogarniam. 9 albo 10 w każdym razie. Może ten okaże się być tym szczęśliwym. Któż to wie...nie zostaje mi nic innego jak wierzyć i walczyć. Miłego dnia Wam zycze:-) odezwę się później bo dziś rodzice i teściowie na obiad przyjeżdżają.

Tynka tez bym chyba chciała juz zacząć nowy cykl ... jednak u mnie cisza .... nic się nie dzieje w tym kierunku .... i ciesze się ze pozytywne myślenie cie nie opuszcza :)

Anula a może już nie będzie nowego cyklu może się udało! Co do nastawienia to postanowiłam się nie załamywać bo nic mi to nie da. Pewnie chwilę zwątpienia będą ale muszę walczyć. Miałam kiedyś cel urodzić pierwsze dziecko do 23 roku zycia teraz mam cel zajść w ciążę do 24 urodzin i ten cel muszę osiągnąć. Nie ma innej opcji!

Anula a może już nie będzie nowego cyklu może się udało! Co do nastawienia to postanowiłam się nie załamywać bo nic mi to nie da. Pewnie chwilę zwątpienia będą ale muszę walczyć. Miałam kiedyś cel urodzić pierwsze dziecko do 23 roku zycia teraz mam cel zajść w ciążę do 24 urodzin i ten cel muszę osiągnąć. Nie ma innej opcji!
Z takim nastawieniem,wiarą i Twoja zajebistoscia musi się udac :)

Ja czekam na okres ...27.II. Przytulaliśmy się 2 dni przed owu,więc @ przyjdzie na bank ... Nie spodziewam się cudów .... olewam powoli już to ...
Nie to, że tracę wiarę, ale jestem już zmęczona tym wszystkim.

NeSSi czasem trzeba dać sobie spokój. Dać sobie odpocząć. Starania niszczą psychikę w pewnym momencie jakie byśmy nie były silne. Czasem potrzebny jest krok do tyłu żeby wziąć większy rozbieg :)

reklama
Ja czekam na okres ...27.II. Przytulaliśmy się 2 dni przed owu,więc @ przyjdzie na bank ... Nie spodziewam się cudów .... olewam powoli już to ...
Nie to, że tracę wiarę, ale jestem już zmęczona tym wszystkim.
Mam tak samo .... czuje jedno wielkie zmęczenie i zajechanie .... trzeba naładować akumulator tylko jak .... chciałbym wstać rano i powiedzieć " dość " zająć głowę czymś innym i iść dalej ....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry