• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

reklama
karola: tak jak julia pisze, 9 dpo to może być implantacja, a przed nią zwykle tempka spada. Nie trać wiary, jeszcze wszystko możliwe. A po dupku to czasem się zdarzają anomalie śluzowe :)

julia: ja to się zniechęciłam do wyjścia do knajpek w walentynki jak kiedyś byłam świadkiem dostawiania krzeseł i stołów w restauracji, właśnie specjalnie na 14.02. Byliśmy na kolacji dzień wcześniej i wtedy obsługa zaczęła głośno rozmyślać o tym, że trzeba będzie dostawić drugie tyle stolików :D I zaczęłam to sobie wyobrażać...więc nie chodzę 14.02 do restauracji :D Ale fakt, pretekst do zrobienia czegoś miłego...dlatego mój mąż obiera ziemniaki do obiadu :P

lux: a to ci chłop psikusa zrobił. Mam nadzieję, ze jak wróci do żywych to się jakoś chociaż zreflektuje i miło się skończy dzisiejszy dzień. Nieźle mu dałaś popalić :D Należało się mu, a co :D

xbumx: witaj :) Napisz cos więcej o sobie :)

Dla rozeznania mój wykres:

Załączniki

• 1455455064120.jpg
    1455455064120.jpg
    45,1 KB · Wyświetleń: 52
Mam już córeczkę 15 miesięcy , z mężem staramy się o drugiego dzidziusia od grudnia , lecz jak na razie bez owocnie .
Biorę luteine aby ulatwic zagniezdzzenie sie zarodkowi poniewaz mam bardzo niskie endometrium.
Aa przy okazji podwyzszona lekko prolaktyna i dodatkowe leki ..
Ale maam naadzieje , ze luty będzie owocny a jak nie luty to kolejne miesiące :)

karola: albo zacznie rosnąć albo nie :) Innej opcji nie ma :)

xbumx: avatarek bardzo radosny :) Trzymam kciuki, żeby luty był tym miesiącem :)

Mój gin twierdzi, że pomiar temperatury jest obarczony dużym błędem i przynosi wiele stresu, bo na wahania ma wpływ bardzo dużo czynników. Ponoć trzeba na prawdę wiele cykli poświęcić na to, aby poznać swoje ciało, jak reaguje na różne czynniki i wtedy ewentualnie wysnuwać jakieś wnioski...ja na razie nie mam takiej motywacji. Nie udało mi się wytrwać w mierzeniu dłużej niż 2 cykle...

Xbomx witaj
To zaciskamy &&&&
U mnie wlasnie tez sie okazalo ze endo za cienkie mam:/

Karola po wykresie wychodzi ze masz 12 dpo.
Ale tak jak mowimy skoczy albo nie ciezko jest cokowiek powiedziec bo organizm potrafis zaskoczyc

Jugosława avatarek czeka na rodzeństwo ile to się można z rodzicami bawić :D

Julia a jakieś leki bierzesz ? :)

reklama
karola: to wszystko zależy jak ty reagujesz na takie rzeczy. Mnie osobiście mierzenie strasznie stresuje, dlatego też w to nie brnę. Tak samo jak testy owulacyjne są dla mnie bardzo stresujące. Zależy jak ty się z tym czujesz :)

bum: doczeka się córcia rodzeństwa, doczeka :D Może nawet podwójnego :p Teraz ponoć wysyp ciąż mnogich, więc trzeba brać i to pod uwagę :D

Moje endo raz jest dobre, raz złe...nie wiem zupełnie od czego to zależy. Ja dzisiaj rozpoczęłam pierwszy dzień z CLO, pozostałam przy jednej tabletce. Najwyżej zwiększę w kolejnym cyklu. Pogadam o tym z lekarzem, bo to się pewnie będzie wiązało z zastrzykiem na pęknięcie, bo wtedy ryzyko, że więcej niż jeden pęcherzyk urośnie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry