Hej o!
Bum witamy i zapraszamy do rozmowy:-) długo się staraliscie o córkę? Jeśli chodzi o toxo to tak jak Kruczyca mówi wszyscy się na te koty uparli a tak naprawdę większość zarazen jest przez nieumyte warzywa, owoce i surowe lub niedopieczone mieso. Sprawdź poziom toxo Igg i Igm. Te drugie świadczą o świeżym zarażeniu i tylko takie są niebezpieczne jeśli już się zaraziłas to masz przeciwciała i dziecku nic nie grozi. Męża bratowa w 7 tygodniu ciąży dowiedziała się o świeżym zarażenia toxo i do konca ciąży brała antybiotyk a Antos to okaz zdrowia i mega mądrala!
Lux ha ha faceci tak mają najpierw myślą potem robią. Niech ma nauczkę teraz! Ja mam o tyle fajnie ze mój nigdzie nie chce z kolegami wychodzić! Może to dlatego że jest ochroniarzem w dwóch klubach i jak się napatrzyl na to pijane i nacpane towarzystwo to się zrobił strasznym wrogiem alkoholu i używek. Jego jest na święta ciężko namówił na kieliszek wódki! I w sumie mnie to nawet na rękę.
U mnie już nieciekawie, brzuch mnie ostro zaczyna boleć. Już tabletkę wzięłam ale nie jest dobrze, zaczyna się to samo co zawsze.