Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kochana ja staram sie juz od maja 2014 roku wiec prawie 2 lata bez skutku ja tez nie lykalam tabsow a zajscie w ciaze to jakas abstrakcja malo realne i prawdopodobne tyle czynnikow na to wplywa dlatego czekam na cudPodstawowe badania mam w normie, a badanie nasienia zrobimy niedługo, ale obstawiam na bank, że jest ok z moim K. Ginka mi mówiła, że nawet słaby plemnik może zapłodnić komórkę, tylko potrzeba czasu i sprzyjających warunków...... Zachodzę w głowę czy to nie psychika oby ... mam 34 lata, czuję na plecach oddech zegara biologicznego. Z drugiej strony wczesniej się tym nie martwiłam, nie myślałam o tym ... a w ciążę i tak nie zachodziłam. Nigdy nie stosowałam tabletek anty, a od urodzenia Szoguna nie używaliśmy żadnych zabezpieczeń.
Niedługo dowiem się jaki pakiet badań ginka znowu mi zleci.
Hej witam sie w walentynki ale produkujecie ledwo nadazam zalaczam fotke bukietu od meza sliczny co a za dwa tygodnie mam urodziny bo mamy rok przestepny a ja z 29 szykuje sie duzo swietowania☺
Kochana ja staram sie juz od maja 2014 roku wiec prawie 2 lata bez skutku ja tez nie lykalam tabsow a zajscie w ciaze to jakas abstrakcja malo realne i prawdopodobne tyle czynnikow na to wplywa dlatego czekam na cud
Pewnie tak ale jest cudny chodz wczoraj sie pogodzilismyPrzepiękny bukiet ... to chyba też na przeprosiny się tak postarał ?![]()
WiemKochana Ty nie żaden cud, tylko tarczyca ...