• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

Ja mam jakieś takie przeczucie ze w tym roku zaskoczę ale czy to będzie teraz czy w grudniu to nie mam pojęcia. Chciałabym się zdziwić i zobaczyć za tydzień pozytywny test ale co zrobię jak nie idzie. Musimy się wspierać bo skoro już tyle wytrzymalysmy to jeszze trochę damy radę.

reklama
Aaaaa już wiem co miałam napisać! Odnośnie tej tarczycy. Ostatnio poznałam mamusie, która zaszła w ciążę i to bliźniaczą z TSH 4, 68 i w dodatku paląca faje jak smok! A moja siostra cioteczna ma dwóch synów o których starała się ok. 3 miesięcy ( i o pierwszego i drugiego) z galopujaca niedoczynnością i TSH uwaga uwaga ponad 7 a zdarzało się i ponad 10!!! W czasie ciąż brała euthyrox 150 i 175 jakoś na zmianę. I jak tu dojść do ładu z tą tarczycą...

Kuzwa ja powinnam @ dostać 2 marca , ciekawe czy będzie ...

Wiecie , że ja tak co miesiąc o tym myślę :eek:

Karola nie ma innej opcji ja swój też chętnie oddam jeszcze dopłacę bo moje miesiączki to koszmar jest! Swoją drogą to co Wam najbardziej pomaga na ten ból?

Nessi ja za słabo nogi zaciskalam i franca przylazla ale spoko spoko ogarnie się wszystko tak że razem wszystkie na ciążowy wątku wylądujemy:-) ja to bym nawet nigdzie nie przechodziła tylko już tu została. Na takim ciążowym wątku to pewnie jest porównywanie a to ten dzidzius większy ten mniejszy, ten okrągły, tamten podłużny i tylko bym się stresowala że coś nie tak. A tu i doświadczone mamy są to mi będziecie podpowiadac jak już zajdę w ciążę :-)

reklama
IMG_20160214_193114-320x320.jpg
Tynka może to dziwnie ale hi ja jak używałam podpaski to tak mnie brzuch bolał ze masakra , przezucilam sie na tampony i nie czuje nawet , ze jest :p

Ooooo sciaglam program na tel do przerabiania rozmiaru zdjec :p
To moj bukiecik :)

Załączniki

• IMG_20160214_193114-320x320.jpg
    IMG_20160214_193114-320x320.jpg
    36,9 KB · Wyświetleń: 312

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry