Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Moj maz pare lat temu tez ktos mu doniosl ze mam kogos bo jego kolega widzial mnie z jakims chlopakiem byla afera jak nie wiem co tydzien sie do niego nie odzywalam a ten glab ktory mu to nagadal zjechalam jak go porzadnie a kumpla poznalam z moim m ja mam duzo kolegow taka juz jestem nie lubie jak ktos miesza w naszym zwiazkuhej zaraz usne
hm czy wybaczylam, no coz, zlosc minela, ale siedzi mi to w glowie, bo podobno ktos mu doniosl, ze mam kogos na boku!! jak ja to uslyszalam to myslalam, ze mu przydzwonie w ten glupi leb, mowie kiedy mam cie zdradzac? jak wracam z pracy to jestes juz w domu i siedzimy razem jesli jade sama na zakupy to nie ma mnie raptem 15 minut i niby kiedy mam sie z kochankiem bzyknac? a 2-minutowy skes miedzy regalami w markecie mnie nie rajcuje hahah, no cycki opadaja, tak to niby nie jest zazdrosny a tu wyskoczyl z czyms takim
moj twierdzi, ze kolega z osiedla mu doniosl, ze z jakim szatynem mnie widzial, wiem, ze klamie, bo nie mial kiedy dkoro caly czas povpracy jestem w domu z Tomkiem a jadac do pracy dzwonie do Tomka i wie gdzie jestem ehhMoj maz pare lat temu tez ktos mu doniosl ze mam kogos bo jego kolega widzial mnie z jakims chlopakiem byla afera jak nie wiem co tydzien sie do niego nie odzywalam a ten glab ktory mu to nagadal zjechalam jak go porzadnie a kumpla poznalam z moim m ja mam duzo kolegow taka juz jestem nie lubie jak ktos miesza w naszym zwiazku
ja zaraz usne na stojaco, padam z nog, nie wiem co mi jestCześć kobietki wyspane??? U mnie nie za bardzo pobudka o 6:30 zeby sie z moim poprzytulac bo wczoraj zmeczony był a mała nam się na piciu po 7 budzi , więc szybko trzeba było
Potem dalej spać i dokładnie 18 minut wstalismy
Ale pogoda masakryczna taka spiaca ...