• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

reklama
Luska extra bukiet pewnie się trzeba będzie odwdzięczyć ha ha ha :-)
Ja już chyba nigdy do tabl nie wrócę. Jak coś to spirala ale to najpierw muszę się dwójki dzieciaków dochowac. A wiecie że niektórzy ginekolodzy to przepisują starajacym sie dziewczynom tabsy na trzy miechy, że niby potem łatwiej zajść!
Ja to musze chłopa zaciągnąc na badania nasienia nie ma co. A on głupek kota ogonem odwraca i gada ze jak ładna pielęgniarka mu pomagać będzie to on może iść o. Srala mądrala...skacze mi ciśnienie przez niego tylko.

Bum ja też nie potrafię zdjęć dodawać i korzystam tylko z telefonu i normalnie przez neta wchodzę. Może też powinnam aplikacje ściągnąć...

Ja swojego przebadalam, siebie tez a od czerwca 2014 sie staramy. A tak na calego to od wrzesnia 2014 zaraz po slubie. Czlowiek zdrowy a w ciaze zajsc nie moze. Ot taka paranoja...

Karola no właśnie czasami tak jest, że niby wszystko git a ciąży brak . Ja na spokojnie daje sobie jeszcze czas do czerwca ( czyli rok i miesiąc) a potem już nie daruje ginowi ma działać bo ja na Boskie Zmilowanie czekać w nieskończoność nie będę. Ale ale liczę że się do tego czerwca uda i to każdej z nas.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry