• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Bedę mamą w 2016 roku!

karola: tak jak julia pisze, 9 dpo to może być implantacja, a przed nią zwykle tempka spada. Nie trać wiary, jeszcze wszystko możliwe. A po dupku to czasem się zdarzają anomalie śluzowe :)

julia: ja to się zniechęciłam do wyjścia do knajpek w walentynki jak kiedyś byłam świadkiem dostawiania krzeseł i stołów w restauracji, właśnie specjalnie na 14.02. Byliśmy na kolacji dzień wcześniej i wtedy obsługa zaczęła głośno rozmyślać o tym, że trzeba będzie dostawić drugie tyle stolików :D I zaczęłam to sobie wyobrażać...więc nie chodzę 14.02 do restauracji :D Ale fakt, pretekst do zrobienia czegoś miłego...dlatego mój mąż obiera ziemniaki do obiadu :p

lux: a to ci chłop psikusa zrobił. Mam nadzieję, ze jak wróci do żywych to się jakoś chociaż zreflektuje i miło się skończy dzisiejszy dzień. Nieźle mu dałaś popalić :D Należało się mu, a co :D

xbumx: witaj :) Napisz cos więcej o sobie :)
heheh na niego zle wplywaja starania, boi sie, ze szybko nie zajde i odreagowuje to jakos ehh, poki co zasnal po obiedzie, potem musimy jechac po zakupy i idziemy na spacer, przeprosil juz, ale mi zlosc nie minela

reklama
Jugosława blizniaki niee jednak chyba bym nie chciała :D
A mój mąż dziś w pracy i nie mam na kogo narzekać :P

Dzięki dziewczynki walczę ;) tylko mój chyba załapał ode mnie bo coś go muli a ja zlapalam po odwiedzinach u rodziców. Mama pracuje w przedszkolu i mówi że połowa dzieciaków zarażona. Wymiotuja jedno po drugim że nie nadarzaja ich przebierać... Rodzice wg nie myślą... Chociaż ich tam nie można rodzicami nazwać... Eh szkoda gadać...
Bum witam i trzymam kciuki żebyśmy wszystkie się spotkały na ciążowyn wątku :)
Luxi dobrze chlopu tak, jak durne to niech cierpi. Moj też podobnie się wyleczyl z takich spontanow z kolegami

reklama
Kruczyca dzięki też mam taką nadzieję , że szybko się znajdziemy :)

A mam takie pytanie czy któraś z Was ma koty ?
Przy pierwszej ciąży nie mieliśmy żadnego zwierza aaa teraz maamy dwa koty i trochę się naczytalam o toxo :/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry