Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Hej Tatkowie przyszli ! Ja z niecierpliwościa czekam na swoje maleństwo ! bo to już "lekko " po terminie i ah ah juz sie nie moge doczekać . Zeby było ciekawiej to nie znamy płci dzieciaczka co podwaja radosc w oczekiwaniu ))
czesc tatuskowie....moje gratulacje udanych strzalow..
Pawka..glowa do gory i oczywiscie powiedz jak juz dzidzius bedzie ..bo maluski cwaniaczek albo maluska cwaniarka kaza tak na siebie dlugo czekac tatusiowi..ale zobaczysz opaca sie....
o mamo..nie sadzilam ze lezki mi poplyna na tym temaciku....ale coz..nic na to nie poradze ..
ja tez oczekuje na dzidziusia i juz nie moge sie doczekac kiedy bedzie razem z nami. teraz cieszy sie nim mamusia bo go ma w sobie a ja moge tylko popatrzec jak brzuszek rosnie. trzeba sie bedziezabrac za opowiadanie bajek i mowienie do dzidziusia nim sie urodzi.))) ;D ja jestem zachwycony.
Witam.
Piszę bo drugi nasz ludzik już tuż tuż, będzie chyba lekko przed czasem. Lekarz twierdzi że już może przychodzić na świat : )
Nie wiem czy pisałem wcześniej ale ma to być tym razem chłopaczek : )
Natomiast "starsza" latorośl ma już 11 m-cy i jest po prostu niesamowita. Chodzi samodzielnie już półtora miesiąca, ba teraz już nawet biega, gaworzy, reaguje na zaczepki, potrafi wykonywać niektóre polecenia... po prostu jestem z niej dumny niesamowicie : )
A tak swoją drogą to ciekaw jestem jak to będzie po narodzinach małego. Ponoć pierwsze ucierpi trochę z tego powodu ponieważ cała uwaga skupi sie na drugim. Noo niee wiem, Oliwkajest taka super i taka już kontaktowa że jakoś nie wyobrażam sobie przejęcia pałeczki przez takiego małego nieruchawego szkraba
Witam.
Wkoncu postanowiłem sie udzielic na forum i podzielić sie moim szczęściem związanym z oczekiwaniem na nasza córunie.
Postaram sie pisać jak tylko będę mógł. Trzeba tych facetów trochę uaktywnić, choć podejrzewam ze to kobiety nie dopuszczają ich do komputera siedząc na forum .
Pozdrawiam
Witam wszystkich obecnych i przyszłych tatusiów,jestem Marek . Kożystam z nick'a mojej żony. Tyle słyszałem o forum "BABYBOOM",że sam postanowiłem sie tutaj pojawić.
Juz w sobote idziemy do szpitala na zaplanowane wywołanie porodu. Powoli dostaje "do głowy", nie moge sobie miejsca znaleść.
wiesz pewnie my faceci mamy więcej na głowie. no my musimy zadbać o dobro rodziny i o kasę. kobieta pójdzie na zwolnienie i zawsze znajdzie czas by poleniuchować i cos tu napisać. tak to juz jest ze sie nimi opiekujemy i dbamy o nie.
moja ukochana juz dzisiaj mi oznajmiła dlaczego pracuje w niedziele kiedy ona ma wolne. oznajmiła jak jej to wytłumaczyć ze musze? zawsze sobie myślałem ze zamknę firmę pójdę na osiem godzin do pracy i przyniosę 1500zł ale to chyba stanowczo za mało by kupić wyprawkę i utrzymać dom z Małym dzieckiem. musi sie wiec pogodzić ze czasem nie będzie mnie wtedy kiedy. ona będzie chciała bym był.