Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Myślę że wielu to Was jednak jest tyle tylko że reszta jest jakos mało zainteresowana tym tematem.Trzymaj sie nas -z nami nie zginiesz .Słuzymy poradami,oczywiście w miare naszych mozliwości i wiedzy.No i oczywiście wielkie Gratulacje!
Siema wszystkim przyszłym tatusiom, ojcom, tatom itd. Pozdrawiam, wszystkim gratuluję, sobie chyba również, hahaha. Bardzo sie cieszę, że dostąpiłem wreszcie zaszczytu bycia (na razie tylko przyszłym) tatuśkiem.
Pozdrawiam!!
Gratulacje!!! Nie ma nic wspanialszego, jak zostac tata!!! Mam wiele zainteresowan, marzen, planow na rozwoj osobisty, ale nic nie przebije samorealizacji w roli ojca 8) 8)
Witam !
Jestem tatą półrocznej Oliwki i właśnie chcialem się pochwalić że zostanę po raz drugi tatą !
Nic to że różnica między ludzikami będzie tylko rok ( dla mnie nic, moja żona jest lekko przerażona ) ale co tam damy radę : )
miedzy naszymi maluchami tez nie bedzie wielkiej roznicy wieku i mimo czekajacych nas obowiazkow no i stresu na pewno bedzie duuuuuuuuuuuzo radosci i jeszcze wiecej milosci ;D