reklama
AScarlett
Moderator
Moze to być każda z opcji. Jeśli będzie rosną- za 2 dni wyjdzie ci kreska na teście plus beta będzie wyższa. Tylko ponowne badanie ci odpowie.Jestem w 24 dc ,11 dni temu mialam zastrzyk z ovitrelle. Dzisiejsza beta 2,83 progesterone 19. Czy robic sobie nadzieję czy to raczej sladowa ilosc po zastrzyku? Czy ktoras z Was miala podobna sytuacje?
Progesteron ładny. Ile dniowe cykle masz normalnie?
Ok 30-31 dniMoze to być każda z opcji. Jeśli będzie rosną- za 2 dni wyjdzie ci kreska na teście plus beta będzie wyższa. Tylko ponowne badanie ci odpowie.
Progesteron ładny. Ile dniowe cykle masz normalnie?
AScarlett
Moderator
To masz jeszcze chwilę. Powtórz za dwa dni test albo od razu betę.Ok 30-31 dni
olka11135
Fanka BB :)
Ja wyłapałam betę 1.4 a dwa dni później już była 30 więc jak idzie to góry to ona rośnie bardzo szybko i nawet testem sikanym jest do wyłapania. Już na drugi dzień po tej negatywnej becie na teście był jakiś cień, cienia. Z tym, że ja nie miałam ovi więc u mnie od razu można było liczyć, że coś jest na rzeczy
Wczorajszy test cien cienia ale minimalnie wyraźniejszy wiec nie trace nadzieiBetę musisz powtórzyć. Jeśli rośnie ,to jest ciąża. Daj znać
reklama
Dzisiejsza beta 9.97 a progesteron 9...chyba kiepski przyrostDodam jeszcze że ja wylapalam bete 1.8, dwa dni później była 13.4.