Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tak, jest większy. Co do odpowiedzi pozostałych Pań- uważam, że brakuje Wam empatii. Rozumiem, że sytuacja może dla WAS być absurdalna, dla mnie nie jest. Mam objawy, które są typowe i jest ich coraz więcej. Wiem jak się czuję i chciałam się Was doradzić. Mam wrażenie, że niektórym brakuje trochę człowieczeństwa...A masz już brzuch wyglądający jak ten 18tc? W sierpniu wygladal jak ten w 15tc
Tak, jest większy. Co do odpowiedzi pozostałych Pań- uważam, że brakuje Wam empatii. Rozumiem, że sytuacja może dla WAS być absurdalna, dla mnie nie jest. Mam objawy, które są typowe i jest ich coraz więcej. Wiem jak się czuję i chciałam się Was doradzić. Mam wrażenie, że niektórym brakuje trochę człowieczeństwa...
Tak, jest większy. Co do odpowiedzi pozostałych Pań- uważam, że brakuje Wam empatii. Rozumiem, że sytuacja może dla WAS być absurdalna, dla mnie nie jest. Mam objawy, które są typowe i jest ich coraz więcej. Wiem jak się czuję i chciałam się Was doradzić. Mam wrażenie, że niektórym brakuje trochę człowieczeństwa...
A jakieś to te objawy typowe masz?Tak, jest większy. Co do odpowiedzi pozostałych Pań- uważam, że brakuje Wam empatii. Rozumiem, że sytuacja może dla WAS być absurdalna, dla mnie nie jest. Mam objawy, które są typowe i jest ich coraz więcej. Wiem jak się czuję i chciałam się Was doradzić. Mam wrażenie, że niektórym brakuje trochę człowieczeństwa...
Nie wiem czy ma sens odpowiadania na te pytania. Co do ruchów, to najczęściej czuję wieczorem, w ciągu dnia też i nie wiem jak miałoby mi się to pomylić z perystaltyką jelit jeśli przykładowo danego dnia nic nie jadłam. Czuję też typowe bóle w łydkach, generalnie obrzęki, czasem znikąd zgagaA jakieś to te objawy typowe masz?
Ruchy już czujesz?
Zgaga i obrzęki występuję też poza ciazą.Nie wiem czy ma sens odpowiadania na te pytania. Co do ruchów, to najczęściej czuję wieczorem, w ciągu dnia też i nie wiem jak miałoby mi się to pomylić z perystaltyką jelit jeśli przykładowo danego dnia nic nie jadłam. Czuję też typowe bóle w łydkach, generalnie obrzęki, czasem znikąd zgaga
Ale jelita działają nawet wtedy gdy nic nie zjesz. Twoje pytania są po prostu absurdalne. Chyba robisz sobie po prostu jaja.Nie wiem czy ma sens odpowiadania na te pytania. Co do ruchów, to najczęściej czuję wieczorem, w ciągu dnia też i nie wiem jak miałoby mi się to pomylić z perystaltyką jelit jeśli przykładowo danego dnia nic nie jadłam. Czuję też typowe bóle w łydkach, generalnie obrzęki, czasem znikąd zgaga