• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Beta HCG we krwi

SYLWIABIE

Zaciekawiona BB
Witam.
Dzisiaj jest mój 21 dzień cyklu, według aplikacji miałabym mieć owulację tydzień temu.
Beta HCG z dzisiaj to <2.30, mige liczyć na ciążę?

reklama
Witam.
Dzisiaj jest mój 21 dzień cyklu, według aplikacji miałabym mieć owulację tydzień temu.
Beta HCG z dzisiaj to QUOTE]Na chwilę obecną w ciąży nie jesteś na co wskazuję badanie.
Jeśli tydzień temu mogłaś mieć owulację to zdecydowanie za wcześnie zrobiłaś badanie. Co do wyliczania owulacji z aplikacji to tylko aplikacja i nie ma pojęcia kiedy masz owulację i czy w ogóle ją miałaś.

Witam.
Beta HCG z dzisiaj to <2.30, mige liczyć na ciążę?
To tylko mówi, że straciłaś bez sensu pieniądze. :) Do implantacji dochodzi 6-12 dni po zapłodnieniu i dopiero wtedy zaczyna się wydzielać hormon betaHCG. U Ciebie nie mogło go jeszcze być, bo nie było implantacji, więc straciłaś tylko kasę. 🤷 Poczekaj pełen tydzień kolejny, żeby minęło te 14 dni od owulacji i dopiero zrób test/badanie betaHCG.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry