Porannelatte
Fanka BB :)
A ja słyszałam, że nie bada się powyżej 1000, bo wtedy już decydujący jest obraz USG.Ale glupi komentarzKazdy dobry ginekolog zaleca zbadac bete w odstepie 48h.
Ale lekarz na pewno miał swoje powody.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A ja słyszałam, że nie bada się powyżej 1000, bo wtedy już decydujący jest obraz USG.Ale glupi komentarzKazdy dobry ginekolog zaleca zbadac bete w odstepie 48h.
Ciekawa teoria, skoro przy becie 1000 widoczny jest dopiero pecherzyk ciazowy.A ja słyszałam, że nie bada się powyżej 1000, bo wtedy już decydujący jest obraz USG.
o której wizyta ?Robiłam, bo mi lekarz kazał...
1000/1500 widać dopiero pęcherzyk. Serduszko na poziomie 10 tysięcy. Zależy duzo od lekarza. Mi kazał sprawdzić raz bete, przyrost robilam dla siebie i mialam wdrożone leki. I wszystko opierało się na wizycie u lekarza.A ja słyszałam, że nie bada się powyżej 1000, bo wtedy już decydujący jest obraz USG.
o której wizyta ?
A dobry miał sprzęt?Już po.
Lekarz mówił, że z tą betą, to wcale nie jest źle, dobrze że urosła tyle, a nie np 200 jednostek tylko
Wszystko urosło od ostatniej wizyty, ale jeśli w poniedziałek nie uda się zobaczyć zarodka, to koniec. A szansa jest, bo coś tam się rysowało obok żółtkowego, ale nie mógł tego nazwać zarodkiem i nie tak to powinno wyglądać. Musi być do rze widoczne i koniec.
Także czekam![]()
A skąd mam wiedzieć?A dobry miał sprzęt?