Ollallaa
Zaciekawiona BB
Hmmm...Podczas czekania na poronienie moja Beta raz miała 19 tyś a po 2 dniach 25tyś i wcale to nie znaczyło, że jest ok. Poprostu zdarza się, że Beta czasami trochę rośnie zamiast ciągle spadać.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hmmm...Podczas czekania na poronienie moja Beta raz miała 19 tyś a po 2 dniach 25tyś i wcale to nie znaczyło, że jest ok. Poprostu zdarza się, że Beta czasami trochę rośnie zamiast ciągle spadać.
O niczym to nie świadczy …Nie plamie, nic nie boli... Spadek to poronienie, ok, ale później wzrost? I to nie o kilka jednostek, a o prawie dwa tysiące![]()
Jeśli się starasz, to poszukaj wątku staraczek 2023Hej dziewczyny, staramy się o dziecko już 8 lat. Dużo przeszłam, ciąża pozamaciczna, puste jajo i poronienie. Teraz spóźnia mi się okres już 5 dni ale test negatywny... Poszłam na betę i czekam na wynik ale obawiam się że nic dobrego mnie nie czeka.. może znacie takie przypadki, że test był negatywny a beta ok i wszystko dobrze się skończyło? Sorki ale jestem tu nowa i nie wiem czy w dobrym miejscu napisałam... Wybaczcie
Betę wydziela pęcherzyk i dopóki poronienie nie nastąpi dopóty może beta wzrastać, ale takie jej spadki-wzrosty praktycznie wykluczają dobry scenariusz.Nie plamie, nic nie boli... Spadek to poronienie, ok, ale później wzrost? I to nie o kilka jednostek, a o prawie dwa tysiące![]()
Też tak na początku myślałam, ale wtedy jest jakiś pozorny pęcherzyk w macicy, ale dziewczyna pisała, że już jest ciałko w pęcherzyku.@Ollallaa chyba podjechałabym na ip. U Ciebie co prawda jest pęcherzyk, ale taka spadająca i rosnąca beta to też objaw cp. Czasem przy tym mamy coś niby pęcherzyk, a jednak to cp. Myślę że warto sprawdzić
Trzymam kciuki!