Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Skoro od takiego czasu wychodzą Ci testy pozytywne, a beta taka niska, to trochę kurczę... Niepewna sytuacja. Ale nie martw się na zapas! Jutro zrobisz betę i wszystko się wyjaśni. Trzymam kciuki.Witam, jestem już po jednym poronieniu , teraz jestem w kolejnej ciąży tylko ze testy wychodzą codziennie bardzo słabe.. 22.06 powinnam dostać okres , pobolewa mnie brzuch jak na okres , testy w załączniku z 22,24 i 25.06 czyli na becie byłam 24 i wyszła 27,4 w sobotę powtórzę betę ale boje się ze coś jest nie tak..
Ja miałam bete tylko 17,3Witam, jestem już po jednym poronieniu , teraz jestem w kolejnej ciąży tylko ze testy wychodzą codziennie bardzo słabe.. 22.06 powinnam dostać okres , pobolewa mnie brzuch jak na okres , testy w załączniku z 22,24 i 25.06 czyli na becie byłam 24 i wyszła 27,4 w sobotę powtórzę betę ale boje się ze coś jest nie tak..
Ja robiłam te testy pink i wychodziły mega słabe kreski, a beta z tego samego dnia była ponad 90Witam, jestem już po jednym poronieniu , teraz jestem w kolejnej ciąży tylko ze testy wychodzą codziennie bardzo słabe.. 22.06 powinnam dostać okres , pobolewa mnie brzuch jak na okres , testy w załączniku z 22,24 i 25.06 czyli na becie byłam 24 i wyszła 27,4 w sobotę powtórzę betę ale boje się ze coś jest nie tak..
Nieżyt beta spadła do 10 .. teraz nie wiem czy to ciąża biochemiczna czy pozamaciczna … i czy sama sie oczyszcze..Ja miałam bete tylko 17,3
A później jaki ładny przyrost. Więc nie martw się. Liczy się tylko przyrost
Przy takich małych wartościach to raczej nie cp. Wyglada na biochemiczna . Ale dla własnego bezpieczeństwa sprawdź jeszcze betęNieżyt beta spadła do 10 .. teraz nie wiem czy to ciąża biochemiczna czy pozamaciczna … i czy sama sie oczyszcze..![]()
Ale ten przyrost nie jest wcale taki niski. Na wizytę do ginekologa dopiero NAJWCZEŚNIEJ OK 6-7tyg ciąży bo na usg może nie być nic.Cześć dziewczyny. Trochę się martwię bo mam niską betę: w środę 19.3, a w piątek 64.1. Przyrost jest w porządku, ale same te wartości jakieś niskie... Progesteron 23.98 ale biorę duphaston ze względu na to że miałam plamienia w połowie cykli. Myślicie, że wszystko jest ok? Poczytałam trochę historii dziewczyn, które też miały niską betę i trochę mi ulżyło, ale nadal się martwię. Kiedy najlepiej umówić wizytę u ginekologa? Byłam w zeszły wtorek dzień przed pierwszą betą i pani doktor jeszcze nic nie widziała na USG.