• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Beta hcg

witam , robiłam bete hcg , pierwsza zrobiona 20 dni po stosunku i wynosiła <0.1 , poźniej 27 dni po stosunku i wynosiła <0.1, ostatnia zrobiona w innym labolatorium i wynosiła <2.30, ciąży niby nie ma ale ktoś mi wyjasni z czego wynika tak duży skok wartości z 01 aż do 2.30 .

reklama
witam , robiłam bete hcg , pierwsza zrobiona 20 dni po stosunku i wynosiła <0.1 , poźniej 27 dni po stosunku i wynosiła <0.1, ostatnia zrobiona w innym labolatorium i wynosiła <2.30, ciąży niby nie ma ale ktoś mi wyjasni z czego wynika tak duży skok wartości z 01 aż do 2.30 .
To nie jest duzy skok tak jak powyzej napisane . Ciaze mozna brac pod uwage przy wyniku powyzej 5. Nie bralabym jakos do siebie tego wyniku .

Te ostatnie labo ma inną czułość sprzętu. Po tako czasie od ostatniego stosunku na 1000% nie ma ciąży. Jeśli się tak boisz ciąży to zacznij brać tabletki lub nie uprawiaj seksu. 😉

To w ogóle nie jest skok. Mniej niż 2,3 to równie dobrze może być zero.
Po prostu czułość maszyny jest skalibrowana inaczej.
Poza tym beta jest w 100% wiarygodna już 21 dni po stosunku, a Ty skoro jesteś już ponad miesiąc po to albo już miałaś okres od tamtej pory, albo seks który uprawiałaś byl w dni niepłodne bo u nikogo faza lutealna nie trwa miesiąc

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry