Musiałabym powtórzyć, ale nie bede miec kiedy bo jutro moje laboratorium nieczynnejeżeli beta ma około 1000 to już coś widać na USG
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Musiałabym powtórzyć, ale nie bede miec kiedy bo jutro moje laboratorium nieczynnejeżeli beta ma około 1000 to już coś widać na USG
no sens to ma jak robisz przyrost po 48h lub 72h. Ale w 2 dni powinna ona sie podwajać więc powinno coś być widać w poniedziałekMusiałabym powtórzyć, ale nie bede miec kiedy bo jutro moje laboratorium nieczynne
Dzieki. Troche sie stresuje mimo ze pierwsza ciaza byla bez problemu a teraz starania zaczęliśmy w sierpniuno sens to ma jak robisz przyrost po 48h lub 72h. Ale w 2 dni powinna ona sie podwajać więc powinno coś być widać w poniedziałek
No to trzeci cyklDzieki. Troche sie stresuje mimo ze pierwsza ciaza byla bez problemu a teraz starania zaczęliśmy w sierpniu
Dzieki, za duzo mysle i obawiam sieNo to trzeci cyklnie ma w tym absolutnie nic dziwnego.
przecież pęcherzyk w macicy. Beta pewnie około 1000 więc nic więcej się nie dowiesz. Za 2 tyg już powinno być serce. Teraz przyrost nie ma sensu bo pisałam że robi się ci 48hMialam dzis wizyte, widoczny jest pecherzyk ale póki co ma 10mm. Wizyta za szybko aby zobaczyc czy wszystko dobrze. Ginekolog zleciła powtórzyć bete aby zobaczyc wzrost i kontrola za 2 tygodnie.
Stresuję sie czy wszystko będzie dobrze
Wiem, natomiast ginekolog kazala isc na ta bete. Juz sama nie wiem.przecież pęcherzyk w macicy. Beta pewnie około 1000 więc nic więcej się nie dowiesz. Za 2 tyg już powinno być serce. Teraz przyrost nie ma sensu bo pisałam że robi się ci 48h
jeśli kazał to idź. Ja tylko pisze, że chcąc sprawdzić czy ciąża się rozwija prawidłowo to się bada co 48-74hWiem, natomiast ginekolog kazala isc na ta bete. Juz sama nie wiem.
A moze nie byc jeszcze żółtkowego przy 10mm?jeśli kazał to idź. Ja tylko pisze, że chcąc sprawdzić czy ciąża się rozwija prawidłowo to się bada co 48-74h