Coronita
Fanka BB :)
wydaje mi się, że raczej biochemiczna... sprawdź tą betę czy spada.Progesteron 0.83... może to być ciaza pozamaciczna? W zeszłym roku już miałam ciążę pozamaciczna, ale ocalono jajowód.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
wydaje mi się, że raczej biochemiczna... sprawdź tą betę czy spada.Progesteron 0.83... może to być ciaza pozamaciczna? W zeszłym roku już miałam ciążę pozamaciczna, ale ocalono jajowód.
Długo czekałaś na krwawienie?U mnie 14 dni po IUI bete miałam 11. Dwa dni póżniej już wynik negatywny. Twój progesteron też prawie zerowy, więc nie ma opcji,żeby coś z tego było.
Nie pamietam już, ale po odstawieniu leków przyszedł szybko.Długo czekałaś na krwawienie?
A to nie pozostałość tego leku na pęknięcie? W sensie na bank, któryś lek daje pozytywną betę i dlatego trzeba ją sprawdzić po ilus dniachOk dzięki dziewczyny, na razie to strach czy aby nie pozamaciczna...
Ale nie po tylu dniach.A to nie pozostałość tego leku na pęknięcie? W sensie na bank, któryś lek daje pozytywną betę i dlatego trzeba ją sprawdzić po ilus dniach
Ovitrelle do około 14 dni się utrzymujeA to nie pozostałość tego leku na pęknięcie? W sensie na bank, któryś lek daje pozytywną betę i dlatego trzeba ją sprawdzić po ilus dniach
To kochana mierz betęOvitrelle do około 14 dni się utrzymuje
Pojawiło się krwawienie więc chyba już nie ma po co..To kochana mierz betę