Ż
żużaczek
Gość
hej megan mój maluszek chyba dokładnie w wieku Twojego?? wg suwaczka tak patrze... zapraszam wiec tez na watek "sierpniowe mamy 2004"
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no wiesz... jak mogę zapomnieć ... będe częściej zaglądała...tuśka21 pisze:axxa - co za zmartwychwstanie .... a juz myslam ze sie nas wyrzeklas ... :-[
a dokładnie w którym miejscu?bo pół Narwii to moja rodzina ;D,może mamy wspólnych Znajomych?Kalina pisze:Ja mieszkam w narwi, 45 od Bialegostoku na trasie do Bialowiezy. A w ogole to podziwiam cie Jus20sto- ja mam 5 letnie przerwy miedzy chlopakami, nie wiem jak wytrzymasz z dwoma szkrabami w wersji mini...
wiesz nie polecam spiralijus20sto pisze:tuśka21 pisze:jus20sto - to sie robi raczej na boku (podwizanie jajnikow - ale po 4 cesarce np. jesli kobita ma same cc to lekarze sami podwiazuja - przynajmniej tak bylo kiedys - a co chcesz to zrobic po porodzie ??? )
no dzieci więcej nie planuje bo juz swoich czasami mam dosyć..i myślałam o podwiązywaniu ale wiem że to nielegalne, no i w rachube wchodzi jeszcze spirala...
lubie dzieci ale nie lubie chodzić w ciąży...xczuję się jak słoń jestem gruba brzydka nieatrakcyjna i do tego mam takie zajebiste humory że tylko z mostu sie rzucić, sama ze soba nie wytrzymuje więc dziwię się że mąż jeszcze normalny chodzi..ja po dwóch godzinach ze mną bym sie spakowała i wyprowadziła...
hmm...
chyba mnie kocha.. :![]()