Ż
żużaczek
Gość
hej megan mój maluszek chyba dokładnie w wieku Twojego?? wg suwaczka tak patrze... zapraszam wiec tez na watek "sierpniowe mamy 2004"
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj
no wiesz... jak mogę zapomnieć ... będe częściej zaglądała...tuśka21 pisze:axxa - co za zmartwychwstanie .... a juz myslam ze sie nas wyrzeklas ... :-[
a dokładnie w którym miejscu?bo pół Narwii to moja rodzina ;D,może mamy wspólnych Znajomych?Kalina pisze:Ja mieszkam w narwi, 45 od Bialegostoku na trasie do Bialowiezy. A w ogole to podziwiam cie Jus20sto- ja mam 5 letnie przerwy miedzy chlopakami, nie wiem jak wytrzymasz z dwoma szkrabami w wersji mini...
wiesz nie polecam spiralijus20sto pisze:tuśka21 pisze:jus20sto - to sie robi raczej na boku (podwizanie jajnikow - ale po 4 cesarce np. jesli kobita ma same cc to lekarze sami podwiazuja - przynajmniej tak bylo kiedys - a co chcesz to zrobic po porodzie ??? )
no dzieci więcej nie planuje bo juz swoich czasami mam dosyć..i myślałam o podwiązywaniu ale wiem że to nielegalne, no i w rachube wchodzi jeszcze spirala...
lubie dzieci ale nie lubie chodzić w ciąży...xczuję się jak słoń jestem gruba brzydka nieatrakcyjna i do tego mam takie zajebiste humory że tylko z mostu sie rzucić, sama ze soba nie wytrzymuje więc dziwię się że mąż jeszcze normalny chodzi..ja po dwóch godzinach ze mną bym sie spakowała i wyprowadziła...
hmm...
chyba mnie kocha.. :![]()