reklama

Białystok i okolice

absolutnie to nie prawda. Oni wszyscy maja obowiazek w srodku nocy przyjechac do twojego pordu i nic za to nie biorą. Jak Asiołek mial atak w nocy to natychmiast sciągneli Lenczewskiego. nie wiem kto takie dyrdymały opowiada.wrrrr ;D ;D

reklama
no też tak pomyślałam, zle lepiej skonsultować. Do mnie powiedziała tak: po telefonie powiedział: mój przyjazd będzie Panią kosztował 600 zł!
Kamień spadł z serca, słyszycie jak walnął?? ;D ;D ;D

ewan wal jak w dym. Dr. Aleksiejczuk osobiscie mnie własnie kroiła, bo Lenczewski był na sympozjum. Wspaniała kobieta, ciepła i profesjonalna. jak juz byłam w domciu to sama do mnie dzwoniła i pytała jak sie czuję. SUPER

Żużaczku-wielkie dzięki! pod koniec lutego wybieram się do nich na USG 4D więc jednocześnie umówię się do niej na wizytę i będę prowadzić u niej ciążę.
dzięki babeczki za pomoc.

Jak czytam wasze posty to żal mi samej siebie, że nie mogłam rodzic u Arciszewskich...Tyel, że duzo by mi nie pomogli- nie maja inkubatorów, nie reanimuja maluchów...Moje biedactwo po odcięciu pepowiny dostało 1 punkt, było w zamartwicy przez trzy doby...A teraz- same popatrzcie. ;D

ijonus7ju.jpg

Za to lenczewski był spoko- dzwonił na warszawska, poprosił swego kolegę, żeby mnie kroił i przekazywał pozdrowienia. generalnie na patologii , gdzie leżałam przez 2 tygodnie było niexle, fajny personel, ale na połogu wredne baby, personel od wczesniaków to inna piosenka, świetne kobietki, tylko ordynator sucha i beznamietna, po porodzie przyszła do mnie i powiedziała bez usmiechu, nie patrzac w oczy: nie bedziemy sie oszukiwac, stan bardzo cięzki, dziecko urodzone w zamartwicy, jak przeżyje 3 doby, bedzie dobrze...

nie pokazali mi malego, ryczalam jak bobrzyca. na 2 dzien mąż mnie zawiozl wozkiem zebym go zobaczyla...To tylko łaska Boża, że mam swego Jonatanka. jego usiechnieta buxka jest moim najwiekszym skarbem...

Dzieki za dobre słowa, Tusiaczku.

Tak się dzis rozmarzyłam, jak mi dobrze...Doceniam domowy spokój, to, że wszyscy moi chłopcy sa ze mna cali i zdrowi...czego więcej trzeba? Nawet jesli na obiad tylko makaron...czasmi tak mamy...

reklama
kalina dom, szczęscie rodzinne... tylko to sie liczy. Wiem cos o tym... po raz pierwszy mi się nie udało to teraz tym bardziej cenie to co mam.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry