Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Biedna, biedna Tuśka...nie martw się, to jednorazowe wyskoki bluesa babowego.Jutro wszystko bedzie lepsze i jaśniejsze...Jak mawiał poeta Aragon" idzie noc, wszędzie wilki zwątpienia"...
Usmiech, przytul dzidzie i spij słodko.
Kalina dzieki za pocieche - Boze zebym chodz mila jaks kumpelke u siebie na osiedlu - a to ciagle sama zwariowac mozna .... na tych wysrankach zeby nie nasze kochane forum bb to wogole bym zdziczala hheh
Byłam wczoraj u gina, mała rośnie, ma już 2011 g
Poród coraz bliżej, Arciszewski uśmiechnął się i na do widzenia powiedział może i zimno na podwórku, ale u Pani coraz cieplej się robi
Mała przez całe usg wystawiała jęzora i dłubała w nosie
Widze, ze w Bialymstoku Arciszewski dobra opinia sie cieszy. CZytalam rowniez gdzies indziej na tym samym forum, ze kobietki u Arciszewskiego ciaze prowadzily. JA zaczelam do niego chodzic zw drugiej ciazy, ktora poronilam, i pomimo iz wiem, ze jak mialam poronic to niewazny lekarz-i tak i tak bym poronila, ale wspomnienie zostalo i od tej pory nawet jedna noga tam nie bylam w klinice. Ale pamietam ze obsluga byla, jak sie patrzy.
DZiewczyny trzymajcie sie zdrowo ide spac.
Tak, ciąże prowadzi Arciszewski, ale kobitki na forum zachwalają również Lencewicza (chyba takie jego nazwisko)
Podczas badań prenatalnych, dr Święc, który również tam pracuje robił mi te badania, no i nie powiem żebym była z tej wizyty zadowolona, przestraszył mnie strasznie.
Tego samego dnia umówiłam się na pózny wieczór z Arciszewskim, uspokajał mnie, ściągnął jeszcze raz Lemancewicza aby powtórzył niektóre pomiary po Święccu i wyszły o wiele mniejsze, ale żebym była spokojna na 100 % w ciągu dwóch dni umówił mi z dr Roszkowskim z Wawy.
Ogólnie to jestem zadowolona z niego
A do Święca mam uraz