reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Białystok i okolice

andrzej mu zwrócił uwage że buty zdejmuje sie w przedpokoju bo wlazł z mokrymi buciorami aż w pokój a później to ja musze na kolanach podłogi i dywany szorować....
ja na szczęscie teścia nie mam... a zgredek do mnie nie przychodzi... załatwiłam to sobie juz troszkę czasu temu...hihi..
ale i tak potrafi w..ć telefonicznie albo przekazując przez Adama...

reklama
no przynajmniej z tesciowa problemu nie ma, ale jak jzu wczesniej pisalam z lokatorami to ja problem mam. dzis nawet nie ma jak z nimi pogadac bo pracuja do 11.00. wrrr, ale byllam zla, i jeszcze jestem za te niesprzatnie :mad:
Axxa to mamy wspolnych pewnie nauczycieli:)
Bede do Was dziewczyny zagldac, a ze nie wiem, jak jutro , czy bede miala jak czy nie, to jzu teraz zycze udanego sylwestra i wszystkiego dobrego w nowym roku:)

wszystkim podlasiankom życzę w nowym roku spełnienia marzeń tych najskrytszych,

pozdrawiam i nie pic za dużo

no i jak tam dziewczynki nowy rok??
u nas fatalnie julka w nocy sie dusiła z nerwów oka nie zmrużyłam a teraz jeszcze ją cholerny kaszel męczy jutro trzeba będzie iśc gdzieś do lekarza choć w przychodni powiedzieli że i tak dopiero we wtorek mnie przyjmą bo sa urlpoy i nie wiadomo czy ktoś bęzie przyjmował

nasza pier******a kochana służba zdrowia :mad: :mad:

Nowy rok prowincjonalnie spędzilismy w  pościeli. Na kolacje najedlismy sie pączusiów, ptysiów i aworków, wszystko domowej roboty, a potem dosiedzieliśmy ziewając do północy i lulu.
od rana pije melisę...żołądek nie wytrzymał.
Za to maluch śpi. Jadę ze średnim za godzinke do dentlandii..zeby świąt nie wytzymały. No, horror. ostatnio 3 osoby trzymały go na fotelu.Trzymajcie kciuki. ;D

dentysta9bs.jpg

reklama
a ja jestem chora

- zle sie czuje - noc nie przespana - ewa daje znac ... zabkuje - w dzien zdziczec i oszalec mozna -

- jak ma byc taki popierdolony caly Rok to ja dziekuje - i poprosze ten Stary ....

jednym slowem HELLLPPP .......... HEEELLLLLPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP

Do góry