reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Luandzia no to brawo dla Zuzi :-D:-D:-D byle tak dalej, do przodu :-) no i ten pierwszy ząbek ... przede mna dopiero takie rewelacje :-) my jutro idziemy na wizyte kontlona zobaczyc co tam moja dzidzia wyrabia :-)

Kurcze, to co dzieje sie za oknem mnie przeraza :eek: Sandra pewnie za duzo z Sarka nie pospacerowałas co? :baffled:

reklama
Hej dziewczynki :-) my juz zwarci i gotowi, zaraz do lekarza :-) juz sie nie moge doczekac kiedy zobacze moje malenstwo... co prawda narazie na ekranie ale zawsze cos nie? :-D jak wroce to dam znac co i jak :-) milego dzionka ;-)

Luandzia a co tak właściwie jest małej kiedyś czytałam że coś z napięciem. Ja też tak miałm z Natką urodziła sie ze słabym napięciem mięśniowym, nie chciała wogóle leżeć na brzuchu nie obracała się z plecków na brzuszek i odwrotnie, Wszystko miała z ok miesięcznym opóźnieniem. Natomiast teraz nie śpi inaczej niż na brzuchu w wiecznie wstaje z przesikanym pampersem bo naciska tylko na przednią część a ze brzuszek ma spory więc wszystko wypływa. Wszędzie jej teraz pełno wskakuje na łóżko i schodzi wiec nie ma się co martwić (bo ja tak robiłam i wszystko przeżywałam że nie jest książkowo aha i do tego wszystkiego po skończonym miesiącu nie mogła robić kupy też spowodowane snm)ciesz sie że mała coraz więcej potrafi a za niedługo szykuj się na to ze trzeba będzie mieć oczy nawet w tyłku żeby ja upilnować.
Brandy i co tam wiecie już coś wszystko dobrze.

A z innej beczki co do sprzątania to mnie się wogóle nie chce tak szczerze powiedzcie czym te dni się różnią od innych teraz mamy zajob żeby wszystko posprzątać a i tak niewiadomo czy nawet do niedzieli będzie utrzymany porządek przedewszystkim u tych które mają już małe rozbujniki w domu. Ja oprócz mojej małej spodziewam sie nalotu gości więc po ich wyjsciu będzie mój dom wyglądałgorzej niż przed świątecznymi porzadkami tak wiec czy to ma sens?

My wlasnie wrocilismy z wycieczki :-) Pani doktor powiedziala nam dzisiaj ze wszystko w porzadku, przepisala nam inne tabletki na to zelazo. Na USG niestety maluszek nie byl za bardzo ruchliwy... ale na wtorek idziemy na 4D :-) i moze pokaze co ma miedzy nozkami :-D

reklama
Mery Zuzia miala zbyt duze napiecie ale juz jest dobrze jeszcze cwiczymy z rehabilitantka ale raczej tak na wszelki wypadek.
Dziewczyny pisalam juz na wrzesniowkach a teraz zwracam sie do was .Koncze wlasnie prace mag i chce dolaczyc jeszcze jedno badanie czy zgodzicie sie zostac moimi osobami badanymi??? Badanie nie jest bardzo czasochlonne ani stresujace dotyczy metod przesluchiwania swiadka.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry