reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Sandra masz rację, czas leci nieubłaganie. Też pamiętam jak robiłam test i mam wrażenie jakby to było wczoraj :-) a tu już połowa drogi :-) teraz będzie już z górki :tak: nie mogę doczekać się kiedy dzidzia już będzie przy mnie :-D
A co do męskich pomysłów to fakt- czasem są nie do przebicia ;-) a mój J. to już wogóle nobla powinien dostać :-) najlepszym Jego pomysłem było jak mi się oświadczył po 2 miesiącach znajomości ... jakieś 2 miesiące później zaszłam w ciąże... jak dzidzia pojawi się na świecie to będziemy mieli rok bycia razem :-) no i pewnie będziemy po ślubie już :-D

reklama
ale zadne z nas nie narzeka...mamy tak jak chcieliśmy :-)
I to jest najwazniejsze :tak::-)

Za pol godz. zmykam do domu i przede mna 2 dni wolnego :-):-):-) Mam tylko nadzieje, ze pogoda bedzie ladna, zebym mogla troche pospacerowac z Sarcia :-)

Dziewczyny, nie wiem czy pytalam na tym watku, wiec zapytam raz jeszcze:
nie orientujecie sie gdzie w BB jest serwis wozkow dzieciecych?

Hej dziewczynki byłam u lekarza i okazało się że miałm racje że mam w brzuchu drugą córe mąż troszke nie pocieszony no ale już po fakcie dzidzia od razu pokazała co tam ma tylko lekarz przyłożył mi głowice do brzucha i jego pierwsze stwierdzenie do męża ze jak chciał syna to będzie się musiał jeszcze postarać bo teraz to na 100% córa.
Brandy zapłaciłam 150 zł z nagraniem na płytke wrazenia super zreszta jak za pierwszym razem nawet dograł mi do płytki moja wizyte w pierwszej ciąży bo wtedy miał coś popsute więc nie miałam nagrania.

Co do teściów to tylko teściowej nie znosze razem z jej mądrościami życiowymi teść ujdzie w tłumie no cóż na to nie ma się wpływu. A co do filmu to był super tylko moja teściowa nie zasługuje na takie łagodne traktowanie ja poprostu nie zwracam już uwagi na to co mówi i robi ale po 10 latach znajomości idzie się przyzwyczaic.Pozdrawiam i udanego wieczorku

Hej dziewczynki :-) ja wlasnie wrocilam z uczelni, padam na twarz, pogoda wykanczajaca... Odwiedzilam tatusia w szpitalu ( przykladna corunia;-)) teraz prysznic i slodkie nic nie robienie, ktore pewnie doprowadzi mnie do szalu po 2 godzinach :-D

Mery dzieki za wiadomosc. Fajnie, ze bedzie kolejna cora :-D a maz pewnie nie pocieszony, ze to nie syn ;-)my idziemy na wizyte kontrolna w czwartek i dowiemy sie co i jak. Moze nam pani juz powie kto tam mniej wiecej jest w moim brzuszku. A jak nie to bedziemy dzwonic do Bimedu i umowimy sie na wizyte :-)

Dzień dobry dziewczynki :-)
właśnie wróciłam z kłucia ... zobaczymy co nam jutro ta morfologia wykaże, może jest jakaś poprawa :dry: a teraz dupka w troki, na uczelnie i do fryzjera :-) nie ma to jak sobie poprawić humor nową fryzurą :-D

Miłego dzionka:-)

oj niecierpie igieł a za niedługo mnie to czeka to chyba najgorsza część ciązy te badania a jeszcze jak nie wychodzą po naszej myśli to juz katastrofa.

reklama
Czesc dziewczyny po awarii internetu wracam na lono forum. Co tam u was ? Mam nadzieje ze wszystko dobrze.
Zuzia daje mi ostatnio troche w kosc , moze pojawi sie wkrotce jakis zabek ...Z pozytywnych wiadomosci robi sie coraz bardziej ruchliwa i co dzien uczy sie czegos nowego pozdrawiam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry