reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

My wlasnie wrocilismy z wycieczki :-) Pani doktor powiedziala nam dzisiaj ze wszystko w porzadku, przepisala nam inne tabletki na to zelazo. Na USG niestety maluszek nie byl za bardzo ruchliwy... ale na wtorek idziemy na 4D :-) i moze pokaze co ma miedzy nozkami :-D

Witam serdecznie
Brandy moja Natalka jak byla w brzuszku tez zbytnio sie nie ruszala za to teraz taki may z niej diabelek:laugh2:wszedzie jej pelno

Dziewczyny a skat jestescie tak doklaniej ?? Ja z Poreby kolo Pszczyny

milego dnia

reklama
Hej dziewczynki :-):-):-)
W koncu dotarlam na BB :-p Jakos weny ostatnio nie mialam :-p

Brandy, a to Ci maly uparciuszek ;-):-) Ale na 4D na pewno pokaze co ma miedzyn nozkami :-D:-D:-D Najwazniejsze, ze fasolka rosnie zdrowo i wszystko jest w porzadku! :tak: No i trzymam kciuki, zeby nowe zelazo pomoglo (i zebys nie musiala pic buraczkowego soku :-D:-D:-D).

Bernadka, ja, Brandy i JagodaJJ jestesmy ze Szczyrku :-)

Luandzia, ja w miare mozliwosci chetnie Ci pomoge:tak:Napisz do mnie na priv, a ja Ci wysle moj prywatny mail :tak::-)

Mery, u nas tez pewnie pelno ludzi sie przez dom w czasie swiat przewinie, dlatego tez nie zawracam sobie glowy jakimis przesadnymi porzadkami :-p

A ja wczoraj zahaczylam o fryzjera (w koncu :-D) i odrazu czuje sie lepiej :-):-):-)
Poza tym to mam dzisiaj lekkiego kacyka, bo robilysmy z siostra i kolezanka cytrynowke wczoraj i oczywiscie nie omieszkalysmy skonsumowac jednej butelki 0.7l :-p

Witam was w ten Świąteczny poranek :-D jak przykladna zona, wyprawilam meza (przyszlego) do pracy :-) teraz zabieram sie za ostatnie porzadki przed Swietami...
Dzidzia wczoraj była taka spokojna, a dzisiaj mi sie wierci od samego rana. Chyba za tata teskni;-) Nie moge doczekac sie wtorku... jak zobacze ja wyrazniej i inaczej:-) no i miejmy nadzieje, ze te nowe tabletki zaczna działac.
Sandra mowilam pani doktor wczoraj o mojej przygodzie z soczkiem z buraczków...żaluj, że nie widzialas jej miny. Usmiala sie przy mnie jak przy malo kim :-) A ladnie to tak pic? Beze mnie? :-) ja bym sie soku z cytryny napila zamiast tej cytrynowki :-D

A wytłumaczcie mi co to znaczy, ze maluch ma polozenie miednicowe? :eek: Bo napisala mi tak w karcie ciazy i nie wiem za bardzo co to znaczy...
Luandzia dalej trzymamy kciuki za Zuzie :-D ale widać, ze juz niedlugo beda nie potrzebne...

Miednicowe czyli dzidzia jest w poprzek brzyszka ( tak mysle) do porodu dziecko powinno sie przekrecic zeby byc glowka w dol ale na tym etapie ciazy moze byc miednicowe ( ja tez tak mialam a potem Zuzka sie ulozyla glowka w dol i urodzila sie normalnie)

Brandy, jak urodzisz to obowiazkowo napijemy sie czegos razem :-) Czy to cytrynowki czy tez piwka ;-):-) Zobaczymy :-)
Co do polozenia miednicowego to tak jak napisala Luandzia :tak: - Sara dopiero kolo 30tc obrocila sie glowka w dol, wiec wszystko gra :tak::-)

A ja Wam dziewczynki chce zlozyc życzenia świąteczne:

[FONT=Verdana, sans-serif]
Kochane,
Z okazji Wielkanocy życzymy Wam i Waszym rodzinkom
wiosny, wiosny, wiosny!!! :biggrin2::biggrin2::biggrin2:
Pękających pąków krokusów i przebiśniegów,
Topniejących śniegów, ziemi, która zaczyna pachnieć,
Słońca, które nie tylko świeci, ale również grzeje!
Wiosny w przyrodzie, wiosny w życiu rodzinnym,
W pracy, miłości i na koncie bankowym.

Sandra z Sarusią
[/FONT]

No własnie dziewczynki :-)
Wesołego Jajca, Mokrego Śmigusa i chojnego zająca

Nie jestem mistrzem w skladaniu życzeń jakichkolwiek :-)

Za niedlugo dołaczy do nas (mam nadzieje) moja friend, ktora tez spodziewa sie dzidziusia, wlasnie dzis mi o tym powiedziala :-D:-D:-D ona to sie musiala o malucha nastarac :-)

Niech zajączek szczodry będzie
i z jajeczkiem do Was przybędzie,
niech święconka smaczna będzie,
a w dyngusa woda wszędzie.
Bernadka i Natalka

Oj ja wiem co to znaczy starac sie o dzidzie...pierwsze dziecko poronilam a o 2 staralismy sie poltora roku...niby niedlugo ale jednak troche czasu ale naszczescie udalo sie

Kurcze jak to jest że jak się bardzo chce to za cholere nie wychodz tak miałam z pierwszą ciążą jak tylko dostawałam okres to płakałam bo już chciałam być w ciąży a tu trzeba było się nastarać żeby zajść, tak więc gdy zaplanowaliśmy z mężem drugie dziecko to za bardzo się nie przejmowaliśmy po odstawieniu tabletek przecież mieliśmy sobie poużywać częstszy sex i te sprawy żeby coś wyprodukować a tu złoty strzał odrazu nawet nie doczekałam pierwszej miesiączki po odstawieniu tabletek i nici z "używania".
Tak samo miała kuzynka o pierwsze starali się koło 2 lat i po ciężkich próbach i leczeniu wkońcu się udało a tu nagle po porodzie nie doczekała się okresu i suprais u lekarza druga ciąża i takim to sposobem ma już 2 chłopaków.
Życze wszystkim Wesołych Świat i mokrego Dyngusa do usłyszenia we wtorek bo raczej przez świeta nie będzie czasu

reklama
Wszystkim e-cioteczkom i ich rodzinkom życzymy:

Pisanych jajeczek,
wierzbowych bazieczek,
kiełbasy święconej,
dużo chrzanu do niej,
baby polukrzonej,
kukiełki plecionej,
Zmartwychwstania w duszy
i wiosny po uszy.

Nowe wątki

reklama