reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Witamy Światecznie :-)

My już po śniadanku, wybieramy się teraz z mamusią na spacer :-) pogoda nawet dopisała, więc żal by było nie skorzystać :-) A wy jak tam po świątecznym obżarstwie?

reklama
Oj widzę, że mamusie dzisiaj mają ban na BB :-) hehe, no tak, Święta :-) tylko ja taki mały żuczek sobie siedzę i nic nie robię .... smutaśno mi trochę dzisiaj .... Święta bez J... :-(:-(:-( pewnie będzie łzawy wieczór :-(

Brandy niesmutaj sie:no: Ja jestem:-p a tak wogole to jestem przejedzona.........i chyba pekne a winko jeszcze z mezusiem pijemy .....za tydzien idziemy na wesele...

Brandy a czemu jestes sama??

Witam w śnieżny lany poniedziałek.
Masakra jest za oknem :wściekła/y: Dobrze że tylko chyba dzisiaj i jutro ma tak być ale wolałabym słońce :eek:
Oliwka ranny ptaszek i od 7 już nie śpi,jak zwykle nie daje innym spać :-p
Miłego i mało mokrego dzionka ;-)

DZIEN DOBRY....
U nas tez dzis sypie:baffled:wrrrrr ja chce slonko........
kitka to i tak masz fajnie bo moja jak wstaje o 7 to jest 8 cud swiata bo tak to 5:30 lub szosta i tez niedaje spac nikomu:crazy: marzy mi sie czasem tak do 8:tak:

Pozdrawiam i zycze udanego i przyjemnego dnia:tak::-)

Witamy w poniedzialkowy poranek :-) niestety cała noc nie przespana, bo J. ma problemy w domu i wylądował na dołku. Nie ma to jak świateczna noc spędzić na komisariacie :eek: ale co ja wam bede opowiadac o takich nieprzyjemnych sprawach. A wy jak tam kochane mamusie po swiętach? Brzuszki napełnione? Ja muszę się czymś pochwalić - moje maleństwo wczoraj pierwszy raz kopnęło :-D

reklama
Brandy jak najwięcej takich kopniaczków i jak najmniej problemów i stresów ;-)
Wszystko będzie dobrze.
Bernadka tylko że dla mnie 7 godzina to jest masakra bo ja raczej do śpiochów należę :-D Czasami potrafi też po 6 się obudzić.A widać Twoja córa jeszcze lepsza agentka :-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry