reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

reklama
Dzieki dziewczyny... wierzę, że wszystko się ułoży... choć nie należę do życiowych optymistów :sorry:

Maluszek dzisiaj spokojniejszy, daje mamie odpocząć :-D w końcu przespałam prawie cały dzień ...

Brandy--wypoczywaj dbaj o siebie i wogole trzymaj sie

Grzes z Natalka ukladaja wlasnie puzzle-a ile smiechu maja przy tym:tak::-) kloca sie troszke:sorry::-)

noo i swieta swieta i po swietach ;-);-);-)

Ja własnie idę po prysznic i będę "odchamiać się" przy Madagaskarze na TVN :-) przyda się taka odskocznia ....

No własnie Bernadka, Święta, Święta i po Świętach, nie ma co... nawet to i dobrze, że się juz skończyły... ja dopiero w piatek mam zajęcia na uczelni, więc tydzien w sumie spędzę w domku jeszcze... a jutro idziemy na USG...jupi :-D

Dzień doberek
Ja chcę wiosnę!!! Bo jak zobaczyłam co się dzieje od rana za oknem to normalnie idzie zwariować :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Jeszcze po 10 muszę na miasto jechać i do fryzjerki :-D Trochę się odchamić ;-)
Miłego i słonecznego dzionka

Dzień dobry :-) juz jestem gotowa do wyjscia, zaraz jedziemy na USG :-) serducho mi wali z podekscytowania .... nawet mi dzisiaj pogoda nie straszna :-)

Milego dnia dziewczynki :-D

Brandy-czekamy na wiadomosc :-):-):-):-)

Wiecie co brakuje mi czaem czasu ciazy....byl taki jakis beztroski nikt nie patrzyl na mnie jak na wariata jak jadlam banany z pomidorami na przemian albo jak spalam popoludniu:tak::tak::tak:to byly czasy........
kitka-u nas tez za okne bialusienko:crazy::crazy::crazy:
Ale niby tylko do jutra ma tak byc zobaczymy....

Ja dzis mam wolne w pracy-wiec musze ogarnac domek bo przez swieta to tylko naczynia mylam po posilkach:tak: a trzeba by bylo poodkurzac i moze podlogi wytrzec:rofl2: i do sklepu po jakies pieczywko i wode mineralna sie wybrac:tak:bo wczoraj wypilam troszke za duzo winka wieczor i jakos mnie suszy:-):-):-):-):-):-)

Na obiad dzis robie łazanki.......

A wogole to w sobote na wesele idzemy do kolezanki;-)ale jakos tam mi sie niechce:zawstydzona/y:
Choc jeszcze wczoraj niemoglam sie doczekac mmm cos dzis ze mna nie tak:rofl2:

buziolki dla wszystkich

Moze teraz sie pokaza :-) to sa nasze dzisiejsze zdjecia :-)

Załączniki

• Zdjęcie0001.jpg
    Zdjęcie0001.jpg
    39,5 KB · Wyświetleń: 56
  • Zdjęcie0002.jpg
    Zdjęcie0002.jpg
    46 KB · Wyświetleń: 49
reklama
No pokazaly się. Pani doktor powiedziala, ze wszystko w porzadku, serce jak dzwon i takie tam :-) najbardziej sie smialam, jak nie chcial pokazac co ma miedzy nozkami i zaczal wierzgac :-) i dalej nie wiem czy bedzie Zuzia czy Alex :-) Poza tym wszystko w porzadalu :-D teraz ide pod prysznic i leniuchowac dalej... do piatku mam wolne, wiec musze wykorzystac :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry