Bernadka1234
Fanka BB :)
No wlasnie tak myslalam jak rozmawialam z kolezanka to ona powiedziala ze dala 300 swojej kolezance jakies 1,5 roku temu-ale kurczak nie stac mnie na 300:-(mysle ze damy 200 i kwiaty...........................
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dla mnie samo urodzenie dziecka to i tak było ogromne przeżycie wiec po co więcej niewiadomych
A jak sie czujesz?
I to sie sprawdziło
A kreacje już masz?
, nie wiem jeszcze skąd ... ale pomomo mojej sklerozy może uda mi się coś przypomnieć
;-).
... no i właśnie pochwal się kreacją weselną :-)
, no i dzidzia maleńka też śliczna :-):-):-):-):-), ja jakoś zawsze strasznie się wzruszam jak oglądam takie fotki ... tak, że zasypuj nas ciągle nowymi, zasypuj :-)
już nie pamiętam kiedy jadłam
, no i z fryzjerem ten sam problem ... ciągle odkładam, bo nie mam czasu 

taka miła i sympatyczna atmosfera, ale sorrki, że tak żadko się udzielam ... to przez ten ciągły brak czasu

oj jakie nieprzyjemne uczucie ... i dzidzia jakas niespokojna byla...z dnia na dzien coraz bardziej ja czuje :-) 

)

-ONA ma coraz to dziwne pomysly
Bardzo pomaga ;-) Ja byłam wczoraj na kolor i póki co podcięcie grzywki bo w sobotę musi mnie uczesać a z takich krótszych nie wiem czy by coś fajnego wymodelowała