reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

No wlasnie tak myslalam jak rozmawialam z kolezanka to ona powiedziala ze dala 300 swojej kolezance jakies 1,5 roku temu-ale kurczak nie stac mnie na 300:-(mysle ze damy 200 i kwiaty...........................

reklama
Brandy ja też strasznie chciałam wiedzieć kto siedzi w moim brzuszku i dziwie sie kobietom które nie chcą wiedzieć:sorry2:Dla mnie samo urodzenie dziecka to i tak było ogromne przeżycie wiec po co więcej niewiadomych:baffled: A jak sie czujesz?

Bernadko my sobie ustaliliśmy wśród znajomych ze nie dajemy sobie nawzajem na wesela kasy ani jakiś wypasionych prezentów tylko coś symbolicznego małego od serca:-D I to sie sprawdziło:tak: A kreacje już masz?:-D

Bernadka ... dziękuję :-) ... a Twoja buźka wydaje mi się jakaś znajoma :tak:, nie wiem jeszcze skąd ... ale pomomo mojej sklerozy może uda mi się coś przypomnieć :-D;-).
A co do prezentu na ślub ... to myślę, że to m. in. zależy od stopnia znajomości i Twoich możliwości, a piszesz, że to Twoja dobra koleżanka, więc znacie się dobrze i wydaje mi się, że 200 zł (bo to taka okrągła kwota) jest ok , jakiś drobny prezent od serca ... tak jak pisze Jagoda też jest bardzo dobrym rozwiązaniem:tak::tak: ... no i właśnie pochwal się kreacją weselną :-)

Brandy ... jej ... jaki śliczny brzusio:-):-):-):-):-)!!! ... taki do głaskania :tak::tak:, no i dzidzia maleńka też śliczna :-):-):-):-):-), ja jakoś zawsze strasznie się wzruszam jak oglądam takie fotki ... tak, że zasypuj nas ciągle nowymi, zasypuj :-)

Agusiaaa ... Bernadka też mi narobiła ochoty na te łazanki :-D:-D już nie pamiętam kiedy jadłam :sorry2:, no i z fryzjerem ten sam problem ... ciągle odkładam, bo nie mam czasu :baffled:

Dziewczynki kochane ... ciągle Was tu podczytuję, bo tu u Was ... powinnam napisać u nas ;-):-D:-D taka miła i sympatyczna atmosfera, ale sorrki, że tak żadko się udzielam ... to przez ten ciągły brak czasu:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Dzien dobry dziewczynki :-) dzis w nocy chwycił mnie pierwszy skurcz łydki :eek: oj jakie nieprzyjemne uczucie ... i dzidzia jakas niespokojna byla...z dnia na dzien coraz bardziej ja czuje :-)

Tika masz jak w banku te zdjecia :-) bede wrzucac tyle ile sie da hehe :-)

Bernadka ja zgadzam sie z dziewczynami,. 200,- wystarczy. A zamiast kwiatów kupiłabym misia :-) no i obowiazkowa wrzucach zdjecie w weselenej sukience :tak::tak:

Ja z fryzjerem nie mam az takich problemów... za bardzo mnie moje wlosy draznia, zeby to odkladac, wiec na fryzjera zawsze znajde czas, chocby sie walilo i palilo :-)

Witam
tika hmmm niewiem ja Ci powiem kiedy i dzie bylam mniej wiecej w bielsku a Ty mi powiec czy odwiedzalas Pszczyne lub Goczalkowice
No wiec
Czesto bylam w szpitalu pediatrycznym na Sobieskiego
U audiologa(kurde zapomnialam jak sie osiedle nazywa ale jest kolo alberta)
I na jeden czas chodzilam do ginekologa-endorynogola Urszuli Olearczyk-Nycz:tak:
Aha i 5 lat temu pracowalam na Sarnim Stoku w Top Secret

to chyba tyle......

A kreacji jakies specjalnej nie mam(w moim rozmiarze ciezko cos dostac:wściekła/y:)

Ale mam spodnice haftowana czarna oraz bluzke satynowa lub taka jeszcze jedna ale niewiem w ktorej pojde:no:

Zdjecia oczywiscie beda:-D

Dzis Natala sie poplakala bo niechcialam jej dac ketchupu na kanapke z NUTELLA:szok::szok:-ONA ma coraz to dziwne pomysly:sorry2:

Dzień doberek
Brandy super brzuszek
Babeczki przeważnie są ciekawe co mają w brzuszku.U nas do końca nie było widać na usg ale i tak mieliśmy nosa do dziewczyny ;-)
Bernadka 200 zł na ślub jest jak najbardziej na miejscu :tak:
Dziewczyny!!! Znajdźcie na 2 godziny jakąś nianię i do fryzjera marsz :-D Bardzo pomaga ;-) Ja byłam wczoraj na kolor i póki co podcięcie grzywki bo w sobotę musi mnie uczesać a z takich krótszych nie wiem czy by coś fajnego wymodelowała :-D

kitka-o rany ty w sobote biezesz slub:szok::szok::szok::szok:

Bądźcie dla siebie i ziarnem pieprzu, i szczyptą soli,
i tym co cieszy, i tym co boli.
Trwajcie razem, gdy miłość w rozkwicie i gdy ku jesieni swe kroki skieruje życie..............

Bernadka

reklama
kitka- najserdeczniejsze zyczenia!!!
bernadka- mnie tez sie wydaje, ze 200zl bedzie ok

przepraszam was, ze tak malo udzielam sie na tym watku ale jak juz pisalam- permanentny brak czasu...

brandy- kurcze ale ci zazdroszcze... uwielbialam byc w ciazy (mimo malych klopotow). wlasnie wczoraj dowiedzialam sie, za moja przyjaciolka tez jest w ciazy i tak strasznie sie ciesze :-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry