reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Tika naprawde nie wazne czy to bedzie chlopaczek czy dziewczynka, bo i tak bedzie ( w sumie juz jest ) całym moim swiatem :-D nnic innego sie nie liczy jak dobro i szczescie mojego dzieciaczka :-)

reklama
Oj mi tez wszyscy mówili że będzie syn i ja tak samo czułam przez całą ciąże a tu córa i bardzo się ciesze teraz już też chciałam mieć córe i jest ,oby było zdrowe i nie bolało przy porodzie a wtedy każda z nas będzie szcześliwa.
Agusiaa a do kogo idziesz na wesele

tika-mozliwe:tak:

dziewczyny powiedzcie mi jak sie wyjezdza z klimczoka z tylu to tam jest jakas klinika endorynologi??
Lub przyjmuje endokrylog??

Kurczak mielismy jechac dzis do hurtowni kupic mezusiowi spodnie na wesele0bo tak sie mu przytylo ze sie niedopina:tak::-) ale niestety dopiero wraca z pracy i bedzie po 18....echhhh i chyba niepojedziemy:baffled: jeszcze tylko jutro zostalo

a co tu taki zastoj dzis??

Tika naprawde nie wazne czy to bedzie chlopaczek czy dziewczynka, bo i tak bedzie ( w sumie juz jest ) całym moim swiatem :-D nnic innego sie nie liczy jak dobro i szczescie mojego dzieciaczka :-)
Brendy ... pięknie to napisałaś :-):tak:

Bernadka ... a chodzi Ci o endokrynologa dla dzieci, czy dla dorosłych?? ... bo tam gdzie piszesz jest Centrum Pediatryczne i przyjmuje cała masa specjalistów dziecięcych, więc endokrynolog pewnie też ... hm nic innego mi tam za Klimczokiem nie przychodzi do głowy :sorry2:;-)

Cześć Wszystkim Mamuśką :)

Brandy ładny brzuszek :-)nie chwaląc sie :biggrin2: mój ciupkę większy :biggrin2::biggrin2:

Kitka
Bądźcie dla siebie i ziarnem pieprzu,
i szczyptą soli, i tym co cieszy,
i tym co boli. Trwajcie razem,
gdy miłość w rozkwicie
i gdy ku jesieni swe kroki skieruje życie.

Wszystkiego naj na nowej drodze życia.

Byłam dzisiaj na uczelni - jak nie urodzę dzisiaj ze stresu to będzie cud ;-);-) Normalnie taki młyn, że głowa mała.
Im bliżej rozwiązania tym jestem bardziej zestresowana, czy Wy też tak miałyście :confused::confused:
Pozdrawiam

Daisy mój pewnie za niedługo tez bedzie okazalszy :-) a poza tym ja do porodu mam troche czasu jeszcze a Ty 2 tygodnie, mała róznica :-) co do uczelni to wiem co przezywasz :-) poza tym...ja wiekszego stresa bede miala na sesji letniej...jakos nie jestem w stanie sobie tego wyobrazić ... :dry::dry::dry: tyle egzaminow, upal, stres, kopiacy malec... mhm...moze byc dosc ciekawie ....

Bernadka ja na szczescie nie mam problemu, bo Jacek po pierwsze trzyma wage, a po drugie zakupy robi sobie sam... czasem mu tylko cos zasugeruje, ale gusta mamy w miare podobne, wiec nie zdarza mi sie krytykowac jego wyborów... a własnie, co do Jacka... padła ostatnio propozycja, żeby zamieszkał u mnie....z moimi rodzicami i ze mna. To jest super pomysl, ale mam z jednej strony dosc sceptyczne podejscie....

Tika napisałam to co poprostu czuje. Teraz moze sie walic i palic ale maluszek jest dla mnie najwazniejszy i zrobie dla niego wszystko ... :tak:

A faktycznie dziewczyny, zastoj tu mamy dzisiaj jak nigdy w sumie ... :dry: mamusie nam sie opuszczaja w forumowaniu .... nie ladnie....:no:

Brandy na pewno będzie coraz ładniejszy, bo w końcu Maluszek musi mieć I klasę :tak::tak: A co do sesji - może uda Ci sie pozaliczać w 0-kach. Ja aktualnie pisze prace mgr - wrrr - już normalnie nie mogę - jeszcze do Katowic musiałam dzisiaj jechać. Ale jakoś damy rade z małą:-D:-D i napiszemy tą pracę a potem obronimy.
A co do terminu - nie wiem czy wytrzymam te 2 tygodnie - doktor powiedział, że jak do 31.03 wytrzymam będzie dobrze, ale Mała już sie wyrywa :laugh2: jak mnie wczoraj kopła to myślałam, że sie z bólu popłacze - ehh kochane maleństwo.

Brandy-jezeli moge cosik zasugerowac-to najlepiej mieszkac sami osobno i bez rodzicow my to przerabialismy-i co tu duzo mowic mielismy chwile ze sie zdalo ze sie rozejdziemy-teraz mieszkamy osobno i wszystko jest wkoncu ok i cieszymy sie soba:tak:

Kurcze chodzi mi o endokrynologa dla doroslych-jak si ewyjezdza z KLIMCZOKA ale nie w strone sfery kurczak ja juz sama niewiem gdzie to bylo ale wydawalo mi sie jakies 2 lata temu:zawstydzona/y: ze pisalo cos o endokrynologu-kurcze niemozliwe zeby w calym Bielsku nie bylo endo zadnego

Dobranoc laseczki:-D

reklama
Daisy nie jestem pewna do tych zerówek... nie dość, że mamy fure normalnych egzaminow, to dochodzi mi jeszcze chyba 6 ze znajomosci praktycznej jezyka angielskiego :dry::dry::dry:a poza tym u nas niektorzy wykładowcy nie uznaja czegos takiego jak zerówki :sorry2:
A na jaki temat piszesz prace? No i trzymamy juz kciuki za obrone :-)
A mała mówisz juz sie rwie do tego świata? No prosze, jaka niespokojna :-) ja dopiero niedawno zaczełam czuć ruchy mojego maleństwa.... to takie słodkie i narazie bezbolesne ehehe :laugh2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry