reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

reklama
Cześć dziewczyny!
U mnie pojawiły sie problemy z tarczycą w ciąży, leczyłam się u pani doktor Bożeny Szymury, ma bardzo dobrą opinię, także wśród lekarzy, przyjmuje prywatnie na Kasprowicza. Przez całą ciążę kontrolowała moje hormony. Za 2 tygodnie wybieram sie do niej ponownie do kontroli.
Pozdrawiam
Renata

Hej dziewczynki!
Stresci mi ktoras co sie dzialo na naszym watku przez ostatni tydzien? :-):-):-) Jakies wazne wiadomosci? Nowinki? :-):-):-) Bo sie rozpisalyscie i chyba nie nadrobie :sorry2:

U nas ok, w sumie nic nowego. Bylam wczoraj z kolezanka i 3 kolegami T. (:-p) w Klimacie. Mialam wrocic o 24, ale przeciagnelo sie do prawie 3:00 :-p Jak wrocilam do domu to Sara dostala prawie goraczki i tak nie spalysmy do 5:00, po czym musialam wstac o 7:00, bo na 9:00 szlam do pracy, wiec wyobrazcie sobie jak sie dzisiaj czuje ;-):-) Nawet Redbull na czczo i kawa niewiele pomogly :-p

Poza tym to swieta spedzilismy z T.na odwiedzinach u znajomych i malych imprezkach.

Brandy, jak tam brzuszek? Bylas u Balisia??

Reszte dziewczyn pozdrawiam i sle buziaki! :-):-):-)

Oj Sandra szczerze współczuje dzisiejszego samopoczucia chociaż czasami tęsknie za jakims wyjściem żeby poszaleć ale po pierwsze nie mam co z córką zrobić a z brzuchem tez mi się nie chce zbytnio wychodzić bo ani piwka się nie napije a wdychać dym z papierosów to już tragedia.
Brandy ja przerabiałam mieszkanie z teściami po slubie 2 lata co prawda mielismy osobne piętro ale z teściową prawie się pozabijałyśmy i do teraz mam wielki żal do niej .Jednak od 2 lat mieszkamy u siebie w domku sami na odludziu i jestem przeszczęśliwa więc jak macie zamiar mieszkać z rodzicami to nie radze zbyt długo bo urazy zostaną na dłużej nawet z rodzicami (przynajmniej ja bym nie mogła za długo, chodx odwiedzamy ich prawie codziennie).
No a teraz zabieram sie za prace w ogrodzie wiosna się zrobiła a póki brzuszek za bardzo nie przeszkadza to trzeba działać

Oj Sandra szczerze współczuje dzisiejszego samopoczucia chociaż czasami tęsknie za jakims wyjściem żeby poszaleć ale po pierwsze nie mam co z córką zrobić a z brzuchem tez mi się nie chce zbytnio wychodzić bo ani piwka się nie napije a wdychać dym z papierosów to już tragedia.
Brandy ja przerabiałam mieszkanie z teściami po slubie 2 lata co prawda mielismy osobne piętro ale z teściową prawie się pozabijałyśmy i do teraz mam wielki żal do niej .Jednak od 2 lat mieszkamy u siebie w domku sami na odludziu i jestem przeszczęśliwa więc jak macie zamiar mieszkać z rodzicami to nie radze zbyt długo bo urazy zostaną na dłużej nawet z rodzicami (przynajmniej ja bym nie mogła za długo, chodx odwiedzamy ich prawie codziennie).
No a teraz zabieram sie za prace w ogrodzie wiosna się zrobiła a póki brzuszek za bardzo nie przeszkadza to trzeba działać

Mery, zgadzam sie z Toba w 100% - jak mieszkac to tylko na swoim, bo mieszkanie z tesciami albo rodzicami jest najczestszym powodem klotni :baffled:

Popieram was dziewczyny. Mieszkam z tesciami mamy osobne wyejsice i wszystko u nas jest osobne ale jednak są kłutrnie sprzeczki i nieporozumienia już pare razy wszytsko wisialo na wlosku, mielismy si ejuz wyprowadzac ale........no wlasnie i tak zostalo....narazie mieszkam dalej z tesciami - czego nienawidze :dry:

A tak wygląda moja mała dzidzia - moze coś bedzie z tego widać;-)

dzidzia.jpg

Cześć
Wpadłam tylko w przelocie między lataniem po mieście a prasowaniem :-D
Na szczęście wszystko zapięte na ostatni guzik ;-) Jeszcze muszę pazurki zrobić.
Jutro tylko fryzjer,makijaż i o 11:30 zwarci i gotowi w urzędzie :-D Na razie stres mnie nie zżera ;-) Zobaczymy jutro :laugh2:
Pozdrawiam

reklama
Hej dziewczyny :-)

Daisy, sliczne zdjecia! :-):tak:

Kitka, dzisiaj wielki dzien! :-):-):-)Trzymamy kciuki, no i z niecierpliwoscia oczekujemy fotek ;-):-)

A my idziemy dzisiaj do JagodyJJ na urodzinki :-):-):-) Jagoda, przygotowujesz juz sie do imprezki? ;-):-)

W ogole to mi jakos niedobrze od 2 dni, blee. Mam nadzieje, ze mila nocka w 11 dniu cyklu czyms nie zaowocuje :-p;-):-D Bo chyba jednak nie bylabym jeszcze gotowa na drugie dziecko :baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry