reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Bernadka ... jeszcze raz dzięki :zawstydzona/y::zawstydzona/y: ... kochana jesteś :tak::-)!

A może by się mamusie z bielskiego forum pochwaliły tutaj pocieszkami co ;-):-)???

Izabela ... no właśnie tak myślałam ... ale i tak się w końcu wybiorę ;-)

Daisy ... fotki cudne :-) :tak: ahhh :-)

kitka ... uroczystość w urzędzie już trwa ... albo już po :-) ... w każdym bądź razie i tak trzymam kciuki :tak:

Sandra ... fajnie tak wyskoczyć i trochę poszaleć :tak: ... no i mam nadzieję, że te mdłości nie od tych przyjemności :-D:-D:-p;-)

reklama
Tika, nie lubie wklejac zdjec mojego dziecka na otwartych forach, ale jeden wyjatek zrobie i dam 1 fotke :-) ;-)
To Sara (tu w wersji aniolek ;-))

Załączniki

• sukienka1.jpg
    sukienka1.jpg
    71,7 KB · Wyświetleń: 61
Cześć :-)

Nie wiem czy wszystkie mamuśki przed rozwiązaniem maja takie zachcianki;-)
Ja dzisiaj od rana w kuchni - naleśniki z farszem i sałatka z brokułów... niech mąż spróbuje powiedzieć, że mu nie smakuje :blink:

Eh..., pogoda mogłaby sie zdecydować, bo już mam jej dość.

Pozdrawiam i miłego popołudnia życzę ja idę posprzątać mieszkanko - jak będę miała siłę. :rofl2: jak nie to zatrudnię chłopa do odkurzania

Sandra ... rozumiem :tak:, ale cieszę się i buźka za to, że zrobiłaś wyjątek :-);-), bo Twój aniołek jest przeeeeeśliczny :-):-):-) ... normalnie prawdziwa mała księżniczka :-):tak:

Daisy ... ale pyszności przygotowujesz dzisiaj ... no cieknie mi po prostu ślinka :-D;-) .... mniam :tak:

Tika, dzieki wielkie! Na Twojego Mateuszka to napatrzec sie nie moge :-):-):-)Sliczny jest! :tak:

Daisy, a jaki farsz dajesz do tych nalesnikow? Lubie takie nalesniczki ze slonym nadzieniem :tak::-):tak:

A ja jeszcze 3 godziny w pracy :baffled::blink:

Sandra farsz to zestaw warzyw - mrożonka - ja kupiłam bez ziemniaków, bo one potem robią się strasznie papkowate i mięsko. U mnie to jest filecik z piersi kurczaka cieniutko pokrojony w niewielkie paseczki. Mięsko w trakcie smażenia przyprawione papryczką czerwoną. Potem wszystko z ważywkami wymieszane i duszone jakieś 20 minutek na wolnym ogniu - następnie wszystkie przyprawy, jakie mam i do naleśników. Zawijając dodałam jeszcze troszkę startego sera i całość już - gotowe naleśniki - zapiekłam w piekarniku 10 minutek z odrobiną startego sera na górze.
Mężowi smakowało - więc chyba było dobre ;-);-)

PS. A nie wiecie, co się stało z Brandy – rzadko się zdarza żeby jej postów nie było przez cały dzień:no::no:

Dzieki Daisy za przepis :tak::-) To mam juz pomysl na poniedzialkowy obiad :-):-):-)

Wlasnie tez sie zastanawiam co z Brandy :baffled: Na gg tez jej nie ma...Mam nadzieje, ze wszystko ok :tak: Moze jest u swojego J. :confused:

A ja jednak godzine krocej bede pracowac :-) Jutro tez, wiec za chwilke zmykam do domku :-):-):-)

Kitka dużo zdrówka na nowej drodze życia... :happy2:
Daisy... super fotki... a przepis na naleśniczki na pewno wypróbuje... już mi ślinka cieknie... :-p
Ja dziś zrobiłam na obiadek żeberka w miodzie... hmmm... pycha... a na deserek na popołudnie do kawusi - seniczek na zimno z truskawkami i brzoskwiniami.... ma ktoś ochotę???... zapraszam....
Sandra... Sarunia jest śliczna.. aniołeczek... :rolleyes:

Co do wklejania zdjęć to może można by tu u nas na regionalnym stworzyć wątek zamknięty.. dostępny tylko dla wybranych... Co o tym myślicie... a kto jest moderatorem naszego wątku??:confused:

No to życzę smacznego ;-);-)

Miejmy nadzieję że sobie gdzieś odpoczywa :tak: ale nie powiem, że brak jej postów jest troszke niepokojący - jej zawsze tu było pełno:blink:;-):-D

Miłego popołudnia :-)

reklama
... uff ...
nie wiem, co mnie dzisiaj napadło :sorry2::sorry2:
obiadek - kupka roboty, jeszcze sałatkę z brokułów strzeliłam - to z moim brzuszkiem już dużo :blink: - prawie całe przedpołudnie na nogach ... to teraz jeszcze ciasto drożdżowe ;-) zrobiłam ... ehh nie wiem czy jutro Mała nie zechce przyjść na świat - skoro tak mnie dzisiaj napadło :tak:
Agusia ja ostatnio robiłam skrzydełka w miodzie :-)

A co do zamkniętego forum – może to by było dobre rozwiązanie – fajnie by było jak bym miała do niego dostęp, bo naprawdę Wasze odpowiedzi mi są pomocne.:tak::tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry