reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Pozwolił do siebie zadzwonić :-)
A jak by sie coś działo złego do o każdej porze dnia i nocy, więc mam nadzieję, że mała zechce się urodzić w dzień a nie w nocy i to jeszcze jak męża nie będzie.... heheh
Eh każdy musi przeżyć coś pierwszy raz - ale czy zawsze to może tak przerażać :confused:

reklama
Hej dziewczynki :-D:-D:-D
Żyje żyje :-) w piątek mi się nudziło i doszłam do wniosku, że musze odpoczac. Spakowałam walizke, zapakowalam sie w auto i wyladowałam u znajomych w Lodzi :-D przed chwila dotarlam do domu. Moja dzidzia jednak nie zostanie za predko kierowca, bo podczas jazdy skopała mnie jak rzadko :baffled: a wczoraj miala na mnie chyba juz wogole nerwice bo caly dzien odbyl sie pod tytulem : "A masz mamo, pociągnę Cie za pepowine!!!" Ogolnie rzecz biorac weekend sie udal, wypoczelam, najadlam się, poodwiedzialam ludzi. A u was jaktam? Rozpisałyscie sie strasznie i chyba nie nadrobie tego dzisiaj ;-)

No to dobrze, że sobie odpoczęłaś, ale nie powiem, że Twoja nieobecność troszkę mnie zmartwiła :-( - jakoś brak Twoich postów nie przypadł mi do gustu ;-)

Hehe może to będzie chłopiec:-p:-p i temu Cię tak "skopał”, bo źle prowadziłaś :-);-):-D
Udanego popołudnia.

Daisy kochana, nie chciałam was martwić :-( Ten wyjazd tak szybko się potoczył .... obiecuję poprawę i następnym razem odrazu się zamelduję, że jadę. :-)

A co do chłopca....to miałam ostatnio sen własnie, że chłopak się urodził .... mhm... boje sie interpretować:-)

Sandra nie byłam u Balisia. We wtorek po świętach miałam USG połowkowe u dr Stoleckiej w klinice. Poszło super :-) Dzieciak jak sama widziałaś na zdjeciach pewnie i poczytałaś :-)

No może nie aż tak, że masz się meldować:-p ale naprawdę Twoje zniknięcie mnie zaniepokoiło :tak:Ciebie zawsze pełno na tym forum, a tu nagle cisza....:confused:
Najważniejsze, że sobie odpoczęłaś:-). Udanego wieczorku życzę i do spisania.
Jutro idę do Balisia, więc jak wrócę to coś skrobnę:rofl2:

Daisy to czekamy jutro na wieści polekarzowe :-):-):-) napewno wszystko będzie grejt :-)

a my własnie idziemy spać, bo padamy po podrózy :sorry2: do jutra mamuśki :-D

Miłego początku tygodnia wszystkim dziewczyną życzę :-)
Pogada w końcu nam zaczyna dopisywać i oby tak dalej:tak:;-)

My za chwilkę idziemy... eh jakoś boję się dzisiaj tej wizyty...:-(:baffled: zobaczymy, co tam pan doktorek nam powie...

Do usłyszenia;-)

My już po:-D
Mała przybrała 600g wiec jest juz dobrze ;-)
Nie dobrze jest jednak z tym, że do dzisiaj lekarze z Wyspiańskiego maja umowy :baffled:... i dzisiaj pierwszy raz rozmawiają z Panią dyrektor...:wściekła/y:
Zobaczymy czy będę miała gdzie urodzić heheh

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry