reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Brandy-suuuuuper:tak::tak::tak::tak::tak::tak: Gratuluje raz jeszcze!!!!!!!

No jasne odpoczywaj:tak:nalezy Ci sie bo jak sie dzidziusiek urodzi to raczej niebedziesz miala czasu

Ja wlasnie posprzatalam jeszcze podlogi musze umyc ale to zachwilke:-D
Obiad naszykowany-dzis łazanki:-) uwielbiammmmmmmmmmm

buziaczki

reklama
A to nasz brzuszek :-)

Załączniki

• Zdjęcie0004.jpg
    Zdjęcie0004.jpg
    53,8 KB · Wyświetleń: 84
Brzuszek pogłaskany od cioci Bernadki :-):-):-) a teraz mama idzie go masować pod prysznicem. Jedziemy dzisiaj z mama popatrzec na ubranka dla mojego szkraba :-)

Brandy super fotki... śliczny brzusio i śliczny bobasek na usg... rozczulają mnie takie fotki...
Bernadka ale mi narobiłaś smaka na te łazanki.. hmmmm ...
A fryzjer by mi się też przydał... ale nie mam czasu się wybrać... ;-(

AGUSIAAA- a jakie dobre wyszly mmm pycha:tak:
Ja ide w sobote do fryzjera bo na wesele idziemy:-D:-D

Dziewczyny poradzcie mi czy 150 zl to nie zamalo na slub.Panna mloda jest moja dobra kolezanka,wesele 1 dniowe czy moze dac wiecej??

Agusia za niedlugo brzuszek bedzie jeszcze wiekszy to damy nowe zdjecie :-) a maluszek jest cudowny ...
Własnie wróciłysmy z mama z buszowania po ciuszkach dla bobasków. Jednak nie pozwoliła mi nawet kupić pary ślicznych, malutkich skarpeteczek :-(

Witajcie Dziewczęta;-):-)

Brandy ale śliczne maleństwo!!!:tak: Widać ze chce zrobić mamusi niespodziankę, ale moja Mała tez ukrywała co ma miedzy nóżkami do 24 tyg...a ja pękałam z ciekawości.
A jak tylko poznałam płeć to nakupiłam pełno ciuszków, a co tam:-D

Agusiaaa
jejku ja też nie mam czasu na fryzjera a przydałby sie, oj przydał:sorry2:

Bernadko
co do kasy na wesele to cieżko powiedzieć...:sorry2: Ja chyba dałabym wiecej ze wzgledu na koszty jakie musi ponieśc para młoda za każdą osobe:sorry2:

reklama
Jagódko - ale ja nie wiem czy chce miec taka niespodzianke ;-):-D wolalabym chyba wiedziec co i jak ... ale jak mus to mus. Noze mu / jej nie rozkracze na sile nie? :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry