reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Agieszka Alunia jaka już duża :-) Fajnie rośnie
Agnes czy ja dobrze widze że Twojej małej dolna dwójka idzie :-) Gratulacje
Oliwce dopiero górne jedynki wyszły ;-)
21969498tuh9.jpg

reklama
Agnieszka18 Alunia jest slodka i jak juz urosla....
Kitka Oliwcia jak zwykle urocza.... taka mala ksiezniczka...
Agnes78 Ania ma twoje oczka... I tak jak mi sie wydawalo... pamietam cie dokladnie... super ze sie tu odnalazlysmy... dobrze, ze wszystko sie dobrze skonczylo... ja tak jak pamietasz bylam po terminie i trzy razy chodzilam na oksy i nic sie nie zaczynalo... mialam tez zakladany taki zel na przyspieszenie skracania szyjki i to tez nie pomoglo... i tak dopiero 16tego maja zadecydowali ze robia cc.... Olek przyszedl na swiat o 14;50 i tez mial 10 punktow.... ale wody byly juz zielone i nie wiadomo jak by sie to skonczylo gdyby dluzej lekarze czekali... wogole tuz przed operacja jak bylam podlaczona do ktg to na serduszku Olusia bylo slychac jakas arytmie i to tez troche lekarzy pospieszylo... ale na szczescie wszystko jest ok... Olek jest slinym i zdrowym rozrabiaka... mamusinym sloneczkiem...

kitkabb ta dwojka Ani już wyszła i na dzień dzisiejszy ma 8 zuboli. :-)

AGUSIAAA oprócz Ciebie nikogo osobiście jeszcze z tego forum nie znam. Dobrze, że zdążyli w porę z tą cesarką u Ciebie i Olek urodził się zdrowiutki. Nie wiem jak tam dziewczyny z którymi leżałaś na patologii na sali ale na mojej nasłuchałam się strasznych historii. Dzięki Bogu mamy wszystko za sobą i kochane dzieciaczki w domu. Moja to straszny rozrabiak wszędzie jej pełno ale jest moim największym skarbem i mamy z mężem słabość do córci :tak:

Chyba kazdy rodzic ma slabosc do sowjego maluszka :) obne sa naszymi najwiekszymi skarbami.
Agusia snilas mi sie ostatnio:-) spotkalysmy sie gdzies na jakiejs ulicy z naszymi rozrabiakami a oni strasznie ladnie sie ze soba bawili:laugh2: hehe mily sen.
Kto wie moze kiedys stanie sie prawdziwy...

AGUSIAAA ja jestem za spotkaniem w jakąś sobotę. :tak:
Fajnie było by się spotkać i poklachać :-). To Wasze jesienne spotkanie doszło do skutku czy nie bo nie pamiętam?

reklama
Do góry