reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Fotki Oskarka!!!

44te6av.jpg

http://i15.tinypic.com/44te6av.jpg

44te6av.jpg

reklama
Ja tez sie piszę tylko jeśli chodzi o tą sobotę 17.02
to niestety mi nie pasuje:baffled:
(jadę na ferie z maluszkami do Białki Tatrzańskiej)

- ale może następnym razem sie mi uda dostosować :tak:

Tak , tak kochane , rosną nam te nasze brzdące;-)
Mój mały ostatnio bywa troszke nieznośny -> ząbki :sick:

A jeśli chodzi o spotkanko to proponuje takie rozwiązanie , gdyż najprawdopodobniej zawsze komuś coś wypadnie i spotkanie nigdy nie dojdzie do skutku...
Najlepiej ustalmy konkretną date z wyprzedzeniem kto da rade będzie , kto nie to przybędzie na kolejne spotkanie.

Wybór należy do was ;-)

Mój maluch:

2ed85n4.jpg

Ja uważam, że to dobry pomysł. Myślę, żeby zastanowić się nad takim terminem gdzie na dworze będzie już cieplej i słoneczniej, może druga połowa marca albo początek kwietnia. Niech każda z Was wypowie się kiedy chciałaby aby takie spotkanie się odbyło.

Ja proponuje spotkanie raz w miesiącu .
I wydaje mi się że sobota 17 luty byłby fajną datą.
To mogłoby być takim spotkaniem organizacyjnym , czas trwania spotkania według każdego upodobań i grymasów dziecka :-)
Miejsce : chyba najlepiej SFERA:tak:
Ja już nie moge się doczekać kiedy was poznam i wasze małe pociechy :-)

reklama
Ja tez pisze się na tą datę i godiznę , jeśli tylko nie będę pracować tego dnia.
A dokladne miejsce w Sferze jest mi obojetne, byle zeby bylo mi znane:-p. A Wasi Mezowie tez sie wybieraja z Wami?

Do góry